توتایپیک های قبلی مشکل رو گفتم پریشب یه فیلم پ و ر ن فرستاده میگه ببین رابطه ج ن س ی سه نفره دوسدارم دوتا زن یه مرد.بعدش من گفتم واقعا؟؟!!گفتش تو واقعیت که نه باعث میشه به زندگی آسیب بزنه ولی فانتزیشو دوسدارم....ازصبح موضوع رو کامل به داییم گفتم اخه پدر و مادرم فوت کردن وبا داییم زندگی میکنم خیلی ناراحتم چرا قسمتم باید اینجوری بشه
آبروی پسره جلو خانواده اش بره زشت تره.... حداقل لا پوشالی میکردی میگفتی بهم نمیخوریم
خوبکرد
دیگه پسره با بعدی از این غلطا نمیکنه
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
خیلی عتیقه شدن مردا اسی تو گوش نکنا ولی من بودم برعکسشو میگفتم اونجاش بسوزه😂
حتی تصورشم ترسناکه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
قبلا ص ی غ ه کرده از منشی شرکت گرفته تا ازاین زنای..
خداروشکرکه بهم زدی
دیگه بهش فکر نکن
به این فکر که خدا دوستت داشته
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.