2777
2789

آره 👇

روغن نارگیل، هفته ای سه بار بزن به موهات، بعد از سه ساعت بشورش

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 👇 روغن نارگیل، هفته ای سه بار بزن موهات، ...

اگر کف سرش چرب باشه ، دقیقا روغن باعث ریزش موهاش میشه . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
اگر کف سرش چرب باشه ، دقیقا روغن باعث ریزش موهاش میشه .  

من که زیاد به کف سرم نمیزنم و در کنارش ماهی یک بار هم حنا#   میزارم به موهام و تقویت میشن و موخوره ش از بین رفته و ریزش ندارن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

روغن نارگيلو خودتون امتحان كردين گرمش كنم ياه نه

آره تقریباً چهار ماهه استفاده میکنم و اثرش رو هم دیدم، البته در کنارش حنا هم استفاده میکنم... 

نه گرمش نمیکنم

من که زیاد به کف سرم نمیزنم و در کنارش ماهی یک بار هم حنا#    میزارم به موهام و تقویت میش ...

چون کف سرت به طور طبیعی چرب نیست . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
نه چرب نيست خشكه موخوره هم دارم

موها منم خشکن ،بببن برا اینکه نتیجه ببینی بردار چایی سبز دم کن از صافی رد کن و بریز توی یه ظرف که بشه به موهات اسپری کرد ،اینو هرروز صبح بزن به موهات لازم به شستنم ندارع اصلا بو نمیده،ولی ببین تاثیرشو ،یه هفته امتحانش کن نتیجه میبینی مو خوره که می‌ره هیچی موهات لخت میشه و براق، برا هرکس متفاوته،ممکنه یه دفعه بزنه موهاتو پرپشت کنه،این بستگی داره به افراد ولی هیچچچچچ ضرری نداره مطمئن باش

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
شما نتیجه گرفتی؟!

بله من یه مدت زدم خوب بود