2777
2789
عنوان

عمل بینی کمککک

207 بازدید | 25 پست

بین دوتا دکتر شهرستانی و خوش رفتار موندم

از شهرستانی چنتا نمونه کار دیدم عالی دقیقا همون فرمی ک مد نظر خودمه ولی خب چن نفریم گفتن افتضاحه فلان ینی بد شنیدم ولی ندیدم همین دو دلم کرده و تو نی نی سایت ناراضی داشت

خوش رفتارم کلی نمونه کار تو انیستا ازش دیدم ک خوشم اومده

پارتنرمم و ابجیشم پیش خوش رفتار عمل کردن ابجیش از نزدیک ندیدم ولی تو فیلم خوب بود پارتنرمم خیلی طبیعی شده

ولی خب حس میکنم کار شهرستانی بیشتر ب سلیقه منه و قیمتش مناسب تره خوشرفتار ۱۴۰ قیمت داد موندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش رفتار من رفتم مطبش از نزدیک دیدم کاراشو واقعا نچرال عمل کنه مالی هم نیست عملاش خدایی هزینش اون م ...

شما عمل کردید؟

حس میکنم خوشرفتار حرفه ای تره یجور عمل میکنه ب فیس طرف بیاد ولی خب هزینش بالاس و اره نسبت ب شهرستانی طبیعی تره من فرم عملای شهرستانی خیلی بیشتر دوس دارم ولی میترسم چن نفر گفتن کج درمیاره فلان ولی یکی از دوستام سال پیش عمل کرد شهرستانی ینی دونا چشم میخاد نگاش کنی

راضی عزیزم؟به جز هزینه کلی عمل چقد هزینه ازمایش و دارو دادی

اره خیلی خوب شده من وسط ۱۶ سالگیم عمل کردم بینیم گوشتی استخونی بود

ببین بخام هزینه های دیگشو بگم ۲ تومن پول اسکن و عکس دادم یک خورده ای برای ازمایش دادم قرصمم که فکر کنم بالای ۳ ۴ تومن شد

ن من دکتر تو اهواز عمل کردم اسم فاکیلشو نمیگم چون همش سبک نچرال عمل میکنه و من راضی نبودم من ۶۰ تومن ...

بجز رضایی مسخره کی تو اهواز ۶۰میگیره اخه؟؟؟دهاز و حسینی شهریاری و قاسم زاده بالا ۱۲۰میگیرن

یکی هست زاهدی جدیده اونم این حدودا چندماه پیش ۳۵میگرفت