2789
عنوان

تاخیر پریودی

228 بازدید | 41 پست

سلا خانما من در حال اقدامم این ماه ۱۵روز عقب زدم پریود نشدم آزمایش کردن روز ۱۱ عقب زدگیم منفی بود بی بی چک روز ۱۰ عقب زدگی زدم صبح زود ی خط کمرنک و خط پرنگ ایجاد شد ولی بی بی چک های بعدی منفی شد ولی بی بی چک های بعدی رو با ادرار بعدی زدم یعنی غلظت نداشت حالا نمی‌دونم بارداری با بنای منفی امکان داره؟اگر نه برم آمپول بزنم پریود شم؟کسی بوده اینجوری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه آزمایشت منفی بوده برو دکتر شاید مشکل هورمون داری 

عزیزم قبل بارداری همه آزمایشی دادم فقط پرولاکتینم ۷۶بود که با قرص اومد پایین پریودیمم اونموقع ۳۵روزه بود بعد تنظیم ۳۱ روز شد این ماه اینجوری شد

تنبلی تخمدان یا کیست نداری؟ 

نه خداروشکر سونو دادم فولیکول ۱۸ داشتم کیست هم نداشتم دکترمم فقط برام آمپول آزاد کردن تخمک نوشت گفت به دارو احتیاج نداری که ماهی که زدم پریود شدم

عزیزم قبل بارداری همه آزمایشی دادم فقط پرولاکتینم ۷۶بود که با قرص اومد پایین پریودیمم اونموقع ۳۵روزه ...

من  نه پرولاکتینم بالا بود  نه  پریودام  طولانی  منظمم هست  ولی باردار نمیشم   سالمم  با این حال  ماه دیگه یه سونو هم میرم   میترسم ازینکه شوهرم مشکل داشته باشه

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
عزیزم قبل بارداری همه آزمایشی دادم فقط پرولاکتینم ۷۶بود که با قرص اومد پایین پریودیمم اونموقع ۳۵روزه ...

منم پرولاکتین بالا داشتم اما تو مجردی حالا توکل به خدا اگه پریود شدی ان شالله ماه بعد باردارشی ولی باز برو دکتر بگو آزمتیشم منفی بی بی چکم منفی بهت آمپول میده برای ماه بعد اقدام میکنی

من  نه پرولاکتینم بالا بود  نه  پریودام  طولانی  منظمم هست  ولی باردار ...

منم همسرمو برای آزمایش نبردم گفتم تا ۶ماه صبر کنم اگر نشدم بره آزمایش..ی خانمی نوشته بود بعد ۱۵روز منفی بوده آزمایش بعد دوباره ۱۵روز بعد آزمایش داده مثبت شده

نه خداروشکر سونو دادم فولیکول ۱۸ داشتم کیست هم نداشتم دکترمم فقط برام آمپول آزاد کردن تخمک نوشت گفت ...

فولیکولت هم بد نبوده اندازش .باید بتات میرفته بالا اگه بیبی چک نشون نده ینی بتای خونت زیر ۲۵ . با دکترت  مشورت کن ببین بهت چی میگه 

فولیکولت هم بد نبوده اندازش .باید بتات میرفته بالا اگه بیبی چک نشون نده ینی بتای خونت زیر ۲۵ . با دک ...

امروز  می‌خوام برم.چون گفت لترزول بخور تحریک تخمدان من نخوردم گفتم بزار رو روال بره حالا فک کنم این ماه بهم بده 

منم همسرمو برای آزمایش نبردم گفتم تا ۶ماه صبر کنم اگر نشدم بره آزمایش..ی خانمی نوشته بود بعد ۱۵روز م ...

من طاقت  صبر کردن  تا شش ماهو  ندارم

ماه اول اقدام پریود شدم  کلی گریه کردم   ماه دوم  مثل دوم افسرده ها به یه جا خیره شدم   شوهرم  گفت  حالا یه دو سه ماه دیگه اقدام کنیم  نشدیم میدم آزمایش😣

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
من طاقت  صبر کردن  تا شش ماهو  ندارم ماه اول اقدام پریود شدم  کلی گریه کردم &nb ...

وای من که کلا جهنم میکنم خونه رو ماه اول گریه ماه دوم که کلا گفتم نازام این ماه به بی بی چک مثبت که زد ذوقققق کردم بعدش که منفی شد آزمایش کل ذوقم خورد شد