2789
عنوان

صبح و شب من

52 بازدید | 9 پست

صبح که میخوام از خونه برم بیرون با خودم میگم امروز باید روز خوبی برام باشه. بدون مشکل و اعصاب خرد کنی. سعی میکنم درست رفتار کنم. فلان کار رو نکنم. فلان کار رو بکنم.

شب که میام خونه اینقدر اعصابم خرده نمیتونم درست بخوابم. همه اش فکرم مشغوله.

خیلی خوب میشد آدم در طول روز کنترل بیشتری روی خودش و رفتارش میداشت...

خب یه روز نگو

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آدم که بی دليل عصبی نمیشه حتما مشکلی هست

تو ارتباط با دیگران به مشکل میخورم. من با خودم مشکلی ندارم و کارهام رو انجام میدم. ولی دیگران خیلی متوقع و حق به جانبن. آدم منصف اصلا پیدا نمیشه. همه اش باید با دیگران بجنگی یا کلا بیخیال حقت بشی.

بعضی مواقع خودمان را رها کنیم من ندیدم اون روستایی غرق در کار و مشکلات از زندگی بنالد بهتر است مثل ی ...

بعضی مشکلات هستن که هیچ جوره درست نمیشن وگرنه کیه دلش غصه بخواد

🥲🥲من ازت دلخورم ....دلمو میبرم ....

تو ارتباط با دیگران به مشکل میخورم. من با خودم مشکلی ندارم و کارهام رو انجام میدم. ولی دیگران خیلی م ...

اره دیگه منم با اطرافیانم مشکل دارم دلم میخواد از این جایی که هستم برم و دیگه هيچ وقت برنگردم

🥲🥲من ازت دلخورم ....دلمو میبرم ....

بعضی مشکلات هستن که هیچ جوره درست نمیشن وگرنه کیه دلش غصه بخواد

منظورم این هست به مسایل زندگی به عنوان مشکل نگاه نکنیم

وگرنه برای همین اکسیژن رسانی به دورترین سلول بدن ما چه مشکلاتی را تحمل میکند ولی واقعا به مشکل نگاه میکنیم

این ذهنیت ماست که گاها لذت زندگی را مشکل تعریف میکند

یکبار توی ماشین زیر کلر همسرم از گرمای شدید می نالید

همان لحظه پیرمردی سر از سطل زباله بیرون آورد با لبخند و شادی قطعه که پیدا کرده بود تمیزش میکرد

...