دوستان بچم 70روزشه بخاطرعفونت مننژیت بستری بود بیمارستان یک روز بعدازتولدش بستری شد فهمیدن که عفونت داره بعد14روزمرخص شد بردیمش شنوایی سنجی مرحله اول خوب بود بعددکترگفت یه مرحله هم ببرش ای بی ار بردمش گفت گوش چپش مشکل داره شش ماهگی بیارش دوروز قبل ازاینکه ببرمش ای بی ارحمامش کردم اب رفت توگوشش ممکنه مال اب باشه من تاشش ماهگی ممیرم برام دعابکنین برای بچم تورابخدا شما اطرافدان همچین موردی بود جواب ای بی ارمنفی باشه بعدجواب داده باشه
خیلی دوست دارم باهاددرارتباط باشم ابجی چجور میشه ابجی گلم بخدا تا روزی زنده باشم دعادمیکنم چون خیلی ...
اینقدر با استرس به پسرت شیر نده گناه داره خودمم دوست ندارم دلخوشی بیخود به کسی بدم ولی باور کن نگرانیت بیمورده البته بهت حق میدم چون مادری
من تو برنامه های مجازی فقط اینجا رو با ایتا دارم
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
سلام پسرموبردم دکترگوش وحلق بینی گفت یه کم عفونت داره پسرد گلوش وگوشش دارو دادکه بخوره پنج ماهگی ببر ...
سلام عزیزم
ارههههههه چرا نشه عزیزم
باور کن فقط یه عفونت سادست
حتما داروهاشو کامل بده
الکی هم غصه نخور😃
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
تماااام اوناییکه التماس دعادگفتع بودنو ویژه دعا کردم عزیززززم