2777
2789

بیمار داشتم

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما داشتیم دونفر. بستگی داره خوش خیم یا بدخیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خوب شدن؟ چه نوع توموری بود گرید چند بود؟

۹۵درصد آره انواع مختلف بودن اکثرا با دارو تقویت فیزیوتراپی اوکی شدن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

میشه از تجربیاتتون بگین اونی که بدخیم بود چی شد خوب شدن؟؟ مال پدر من بدخیمه گیلیوم گرید 4دکتر جوابش ...

فداتشم عزیزم.. چند وقته فهمیدید؟با تشنج شروع شد؟

من پدرمو از دست دادم خیلی سال پیش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ما یکی از فامیل های دور تومور خوش خیم گرفت عمل کرد خدا رو شکر خوب شد ولی زود به زود باید چکاب و ام آ ...

خداروشکر منم پدرم خوش خیم بود 4سال قبل عمل کرد الان دوباره رشد کرده چندماهه بدخیمه😔

خداروشکر مال پدرمن گیلیوم گرید 4 دکترا میگن راهی نیست😭

ناامید نباش اول و آخر مهم خداست تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو جا نزن کم نیار

فداتشم عزیزم.. چند وقته فهمیدید؟با تشنج شروع شد؟من پدرمو از دست دادم خیلی سال پیش

مرسی قربونت 4 سال پیش با از دست دادن تعادل و زمین خوردن و سردرد ها به دکتر رفت و متوجه شدیم گرید 2بود عمل کرد خوب شده بود تا اینکه الان نزدیک 4 ماهه دوباره عود کرده و بدخیمه 😭

تسلیت میگم گلم بخاطر تومور مغزی فوت کردن؟ 😔