اسی البته یک بار یک خانمی برام تعریف کرد پسرش تومور بدخیم داشته دکترها جوابش کرده بودن گفت کل فامیل عروسی هاشونو زود گرفتن تا پسرم نمرده عروسی کرده باشن گفت نشون به اون نشون بردمش تهران یک دکتر حاذق عملش کرد گفت با خداست زنده بمونه گفت عملش کرد دوران نقاهتش هم خیلی طول کشید بعد گفت همون پسرمو داماد کردم چندتا هم بچه آورده ولی توانایی برای کار کردن نداره خودم خرجش رو میدم
مرسی قربونت 4 سال پیش با از دست دادن تعادل و زمین خوردن و سردرد ها به دکتر رفت و متوجه شدیم گرید 2بو ...
عزیزدلم الهی خدا سلامتی بده به پدر عزیزت
تومور کلا نه ماه مهلت داد به پدرم. ار وفتی فهمیدیم تا از دست دادنش نه ماه شد. برای پدرشوهرم هم مشابه اون هشت ماه
خدا نگه داره باباتو فرق داشته با بیمارای ما .خوب میشه ان شاالله بابات
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
وضعش خیلی بده دیروز ام ار گرفتن دوباره میگن تومور همه جای سرشو گرفته بدنش داره فلج میشه میگن تو یکی ...
زود تشخیص بدن مهار کنترل میشه با دارو شیمی درمانی و....
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزدلم الهی خدا سلامتی بده به پدر عزیزتتومور کلا نه ماه مهلت داد به پدرم. ار وفتی فهمیدیم تا از دست ...
مرسی گلم.
اگه ناراحت نمیشین میشه بپرسم نوع تومورشون چی بود gbmبود؟ بابای من با دکتر حرف زدیم با دکتر خدیوی فموهام بردن تهران پیشنهاد گامانایف داد گفت درحد یکی دوماه به طول عمرش کمک میکمه فقط واسه اون وقت گرفتن بردن تهران دیروز قرار بود بره انجام بده که صبحش هوشیاریش اومده پایین بردن بیمارستان توبیمارستان گفتن که ریه هاش عفونت داره توخونشم عفونت دیده میشه نصف بدنش داره بی حس میشه دکتر گفته تومور کل مغزو گرفته دیگه چاره ای نیست احتمالا تو این روزا بیناییشم بره مامانم میگه کلا خوابه هیچی نمیخوره😭😭😭
ییبار عمل شده 4سال پیش الان دوباره عود کرده gbmهست همون اول گفتن راهی نیست درمان نداره با شیمس درمان ...
سخته ولی تعادل امید توکل امید اراده تلاش روحیه برا بیمار و شما خیلی مهمه.بهس امید روحیه بدین
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&