2777
2789
عنوان

شوهر خشن

| مشاهده متن کامل بحث + 23274 بازدید | 74 پست
خب دیگه منم همینو میخام بدونم اینکه بعدا پشیمون میشم یا نه

یکی که خشنه کلا خشنه دیگه نمیتونی بگی کجا خشن باشه و کجا نه

مثلا دعوایی میشن تو خیابون و خرید و این ها تو همه چی خلاصه 

الان کلت داغه پس فردا میفهمی خیلی سخته با ادم خشن زندگی کردن

اونایی که اولش لایتن تو زندگی خشن میشن چه برسه به اینکه از اول خشن باشن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای خشن فقط تو رمانا و فیلم های ترکیه ای جذابن تو واقعیت بهشون خشنه جذاب نمیگن میگن سگ اخلاق.از الان این انرژیو به طبیعت نده که یکی اینجوری نصیبیت بشه چون واقعا مزخرفه

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
جدی؟خوبه پس

نمیشه گفت خوبه یا بد 🙄بستگی به تو داره کلا روابط یک چیزی بین تو و شخص مقابلت و هیچ کس نمیتونه بگه بده یا خوبه 😐ربطی به رمان فیلم و... نداره فقط به خواسته تو ربط داره

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

دوس دختر سابق شوهرم همین روحیات رو داشت. شوهرم فکرش خراب شده بود اخلاقش بد شده بود خیلی روش کار کردم تا ادم شد.

مثلا ظهرا ک میخابیدم گوشیم میذاشتم سایلند کلی زنگ میزد عصر ک بیدار میشدم زنگش میزدم میگفت کجا بودی کجا بودی.البته ما یکسال دوست بودیم. بعد خلاصه تو اون یکسال دوستی درستش کردم الان خودش میگه خداروشکر ک مثل قبل نیس فلانی منو خراب کرده بود از بس میگفت باید بهم گیر بدی. شوهرم میگفت کتک هایی بهش میزدم ک چشماش و گوشش اسیب دیده بود بازم بیشتر عاشقم میشد. خلاصه زنه میگفت باید باهام ازدواح کنی ی بچه هم داشت. منو شوهرم اقوام بودیم. شوهرم زنگم زد گفت من تورومیخام ب فلانی زنگ بزن بگو نامزد کردیم تا دس از سرم ور داره

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
ابهت مرد این نیست که کتک بزنه داد بزنه شکاک باشه بداخلاق باشه ابهت مرد برای بیرون هست نه واسه زن و ز ...

نه کتک و شکاک و اینا نه فقط جذبه داشته باشه خییلی هم دیگه عصبانی شد فقط یه سیلی بزنه واسه ادب کردن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

ببین مرد خشن برای زندگی مزخرف این یک واقعیت چون ممکن اوایلش جذاب باشه اما بعدش مخرب اما روابط بحثش جداست 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نه کتک و شکاک و اینا نه فقط جذبه داشته باشه خییلی هم دیگه عصبانی شد فقط یه سیلی بزنه واسه ادب کردن

فقط یه سیلی!!!!😑😑😑😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فقط یه سیلی!!!!😑😑😑😑

😂😂😂اینا کلا قیمه هارو میریزن تو ماست ها🙄😂😂

😂😂😂اینا کلا قیمه هارو میریزن تو ماست ها🙄😂😂

😂😂😂😂😂🤪🤪🤪

سیلی بزنه 😐یعنی چی اگه یه مرد رو زنش دست بلند کنه ابهت داره چطور شده یعنی زن اینقود خار هست که مرد بیاد سیلی بزنه 😑مرد حق زدن زن رو نداره حتی یدونه همون سیلی عزیزم به اینا نمیگن ابهت

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍