2777
2789
عنوان

شوهر خشن

| مشاهده متن کامل بحث + 23274 بازدید | 74 پست
سیلی بزنه 😐یعنی چی اگه یه مرد رو زنش دست بلند کنه ابهت داره چطور شده یعنی زن اینقود خار هست که مرد ...

گند بزنن اون ابهته مردونه رو که با سیلی به وجود بیاد😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
سیلی بزنه 😐یعنی چی اگه یه مرد رو زنش دست بلند کنه ابهت داره چطور شده یعنی زن اینقود خار هست که مرد ...

خدا گفته در کتاب اول از زن رو برگردانید بعد ادامه داد بزنید ولی نه اینکه جاش بمونه!

والا منم خوندم نمیدونم

همینکه بترسه خوبه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گمونم تو ام مثل منی

یکم جذبه و ابهت خو دوس دارم!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
گند بزنن اون ابهته مردونه رو که با سیلی به وجود بیاد😂

والله یه جوری میگن مرد باید ابهت داشته باشه آدم هنگ می مونه 😑مرد بیاد به زن سیلی بزنه میشه ابهت معنی ابهت هم تغیر کرده تازگیا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خدا گفته در کتاب اول از زن رو برگردانید بعد ادامه داد بزنید ولی نه اینکه جاش بمونه! والا منم خوندم ...

درست تو کدوم آیه خدا نوشته باید زن رو بزنه 🤔

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تو سوره نسا هست.گفته زنتون کار اشتباهی کرد ال کنید بل کنید دراخر ارشاد نشد بزنین😂البته میگن منظورش ...

😐😐😐😐😐

تو سوره نسا هست.گفته زنتون کار اشتباهی کرد ال کنید بل کنید دراخر ارشاد نشد بزنین😂البته میگن منظورش ...

کلا داستانش فرق داره و بحثش جیز دیگس

کبود نه حتی قرمز نباید بشه اونم زن خطاکار و خائن 

اگر هرکار کردن و جواب نداد در مرحله اخر با چوب درخت انگور بود چی بود نمیدونم جوری اروم زده بشه که جاش نمونه یعنی در اصل ناز کنن زنو

درکل تفسیرش سخته و کار ماها نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟