2777
2789
عنوان

شوهر خشن

| مشاهده متن کامل بحث + 23274 بازدید | 74 پست

من ی نفر مثل تو دیدم. مطلقه بود همش دلش میخاس دوس پسرش کتکش بزنه روش غیرتی بشه تعقیبش کنه بهش شک‌کنه.

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا یعنی چی 😑آدم کسی رو که دوست داره از رفتار هاش هم ناراحت میشه پدر یا برادر نیست که همه دوست دارن تمام عشق همسرشون رو داشته باشه خشونت که جای تو عشق نداره اخه😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

کلا بنظرم یکم خشونت و ابهت واسه مرد حتما خوبه یذره حساب ببری ازش!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
هردو ولی بیشتر تو روابط

خوب چیز اصلا عجیبی نیست و بیماری روانی ام نیست😶کینک ات اینجوری 😄و معمولا مرد ها با این مدل حال میکنن مگر موارد خاصی 🙄

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
کلا بنظرم یکم خشونت و ابهت واسه مرد حتما خوبه یذره حساب ببری ازش!

ابهت مرد این نیست که کتک بزنه داد بزنه شکاک باشه بداخلاق باشه ابهت مرد برای بیرون هست نه واسه زن و زندگیش

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم جوونی دوتام رمان خوندی فکر میکنی خوشت میاد از همچین مردی،وگرنه وارد زندگی شی میفهمی چقد اشتباه ...

خب دیگه منم همینو میخام بدونم اینکه بعدا پشیمون میشم یا نه

عزیزم اتفاقا شما یک مرد میخوای که رومانتیک باشه یعنی غیرتی بشه و در عین حال توجه و عشق هم همراهش باشه 

اما تصورت  فانتزیه ، مردی که محدود میکنه اصولا منطق و استدلالش ضعیفه ، 

شما فکر میکنی بعضی وقتها غیرتی و خشن بشه جذابه اما مرد اینطوری وجود نداره ، آدم خشن دائم خشن هست به همه چی گیر میده حتی برای اینکه خونه پدرومادرت بری 

هیچکس با گفتن عزیزم ، عشقم خشونتش رو نشون نمیده ، چهارتا فحش و بدوبیراه میده اونوقت دیگه از هرچی محدودیت هست سیر میشی و عذاب میکشی 

مردی رو انتخاب کن که به شما و تصمیماتت و سبک زندگیت احترام بذاره 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

تو رویا و خیالات و رمانا سیر میکنی شما ،چون جوون و مجردی، وگرنه وقتی تو واقعیتش قرار بگیری میفهمی یه مرد خشن کلا خشن و بداخلاقه ، فقط گیر عاشقانه و اینایی که شما گفتی نیست ، اونوقت کلا اعصاب و روانت یک عمر کنار مرد بداخلاق بهم میریزه

حتی توی احادیث داریم که گفتن دختر به مرد بداخلاق ندید

مدرسه ها باز شد ولی....

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

عزیزم من از خودم برات میگم اوایل که همسرم به خواستگاری اومد و دوران آشنایی بسیار رمانتیک بود و فقط منتظر اوامر من بود حتی ی شب خواب دیدم تو خیابون یکی بهم متلک گفت اون زنگ زد به ۱۱۰ انقدر فکر میکردم عصبانیت براش تعریف نشده س. آرزو میکردم ی جربزه و عصبانیتی مثل همینایی که شما گفتی رو ازش ببینم . بعد از ازدواج اون روی سگش رو بهم نشون داد چهار سال دارم باهاش زندگی میکنم به همه کس و کار من فحش ناموسی میده از زندگی سیر شدم به غلط کردن افتادم بخاطر طرز فکر و آرزویی که داشتم.😔😔😔آرزو کن یه آدم نرمال خوب نصیبت بشه عزیزم زندگی من مصیبت روزی هزار بار آرزوی مرگش و میکنم  

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍