2777
2789
عنوان

حال خوب بديم به هم...😍♥️🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقانه میپرستیدمش ولی روم نمیشد هیچ حرکتی برا بدست آوردنش کنم بعد ۲ سال خیلی اتفاقی وارد زندگیم شد درست روز تولدم وقتی خیلی مهربون داشت بهم تبریک میگفت(پشت تلفن) مث ابر بهار از خوشحالی گریه میکردم و میزدم به صورتم که مطمئن شم بیدارم

مث بارون بهار بی خبر اومد جاشو بیشتر تو دلم وا کرد ۲تا عاشق فراموش نشدنی شدیم که از دیدن هم صورتامونو چشامون برق میزد برا هم کلی وقت گذاشتیم کلی عشق همه غبطه میخوردن به رابطمون تو ابرا بودیم مث بارون بهار یهو بی خبر بی خداحافظی رفت

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
عاشقانه میپرستیدمش ولی روم نمیشد هیچ حرکتی برا بدست آوردنش کنم بعد ۲ سال خیلی اتفاقی وارد زندگیم شد ...

چقدر غم داشت اين خوشحالي...

اميدوارم الان حال دلتون خوب باشه

چقدر غم داشت اين خوشحالي... اميدوارم الان حال دلتون خوب باشه

مرسی عزیزم

آره غم داشت مریضی داشت ۶ماه مریض شدم به سختی

در کل حس میکنم یکی از جونام توو اون مرحله از زندگیم از دست دادم😉

اما زمان برگرده دوباره همون راهو میرم اون تپش قلب و ذوق و شوق و سرزندگی با هیچ حااالی قابل قیاس نیست

نمیدونم چرا برای من نشد همیشگی اما من قدرشو میدونستم با تمام وجود

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
مرسی عزیزم آره غم داشت مریضی داشت ۶ماه مریض شدم به سختی در کل حس میکنم یکی از جونام توو اون مرحله ...

شايد باورت نشه اما دقيقا ميفهمم چي ميگي چون منم همچين كسي رو دارم... وروم نميشه بهش بگم..!

شايد باورت نشه اما دقيقا ميفهمم چي ميگي چون منم همچين كسي رو دارم... وروم نميشه بهش بگم..!

عزززیزم امیدوارم بشه و همیشگی باشه😍😍

عزززیزم امیدوارم بشه و همیشگی باشه😍😍

فداتشم من انشالله😍دعا كن...

راستش وقتي نظرتو خوندم يهو خواب از سرم پريد چون احساساتي ك داشتي و شرايطي ك داشتي دقيقا شبيه وضعيت الان منه

دلم ريخت با شنيدن اين ك بهم نرسيدين و ناراحت شدم...

نميدونم كار ما به كجا خواهد كشيد اما حس ميكنم شما كاملا ميفهمي چه احساس شيرين و غير قابل قياسيه كه ادم هزارباربرگرده عقب دوباره دلش ميخواد تجربه كنه

اميدوارم براي شما يه اتفاقي بيفته ك حسرت اون ادم از دلتون بيرون بره يا بفهمين چرا نشده و رفته

فداتشم من انشالله😍دعا كن... راستش وقتي نظرتو خوندم يهو خواب از سرم پريد چون احساساتي ك داشتي و شرا ...

آره بینظیره

اما وقتی بهش رسیدی از یکی که میدونه چطور کمک بگیر که چطور همیشگی شه

چون من بعدش نابود شدم میدونی وقتی همچون عشقی رو تجربه میکنی دیگه هیچ کسی به چشمت نمیاد

فقط ميشه تو اين زمينه ها رسما و كاملا به خدا توكل كرد

میدونی حرف قشنگیه

ولی کافی نیست

شبی که فیلم عروسیشو دیدم تنها بودم

خواستم با خدا حرف بزنم بگم چرا؟ اونهمه حرف؟ اونهمه شکر؟ مگه نمیگن فقط تو حال بد نباید به یادت بود،من که تو حال خوشم هزاربار شکرت کردم اونهمه حرف زدم باهات.....

ولی سکوت کردم

هیچی نگفتم.به خدا هیچی نگفتم اونشب وقتی تموم اون لحظه هایی که با هم بهش فکر کردیم و برنامه ریزی ،یکی دیگه جای من انجامش داد