2777
2789
عنوان

دخملممم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست
عزیزززم‌مبارکه😍😍 ماهم‌وقتی شنیدیم دختر کلی ذوق کردیمو‌اشک شوق ریختیم دوتامون عاااشق دختریم غصه ن ...

مرسییی عزیزممم😍😍

منم تا دیروز پدرشوهرم میگفت طلا برات بخرم و نمیدونم چی برات بخرم اگه پسر باشه.منم گفتم برام مهم نیست و ناراحت میشم این حرفو میزنی.حالا که برگشتم از سونو تبریکم نگفت

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززم‌مبارکه😍😍 ماهم‌وقتی شنیدیم دختر کلی ذوق کردیمو‌اشک شوق ریختیم دوتامون عاااشق دختریم غصه ن ...

تازه شوهرم‌چند روز پیش بهم گفت که خواهرش با پوزخند گفته اسمشو‌بزازید صدیقه (اسم مادرشوهرمه)گفتم خیلی دوست داشت اسم‌مادرشو رو‌دخترای خودش میذاشت 

ناراحت شدم‌ولی گفتم جهنم مهم اینه حسابی حرصشون دراومده😂😂 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
مرسییی عزیزممم😍😍 منم تا دیروز پدرشوهرم میگفت طلا برات بخرم و نمیدونم چی برات بخرم اگه پسر باشه.من ...

فدای سرت که تبریک نگفت 

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
مرسییی عزیزممم😍😍 منم تا دیروز پدرشوهرم میگفت طلا برات بخرم و نمیدونم چی برات بخرم اگه پسر باشه.من ...

وااای موندم‌چرا هنوز تفکرات مثه قدیمه سر شوهرت سلامت باشه واست بهترینشو‌بخره😍

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
واااای واقعا؟؟؟؟هیچی نگفتی تو اون موقع؟؟؟ببخشید ولی بعضیا چقد میتونن بی شعور باشن....اعصابم خورد شد ...

چیزی نگفتم...سپردمش به خدا الان هم بچه دخترس پسره ۵سالشه اصلا یه کلمه حرف نمیزنه چیزی به ما نمیگن ولی معلوم میشه یه خورده از نظر ذهنی از بقیه بچه ها عقبه....امسال باید میرفت پیش دبستانی ولی قبولش نکردک

باحرف مردم کہ نمیشہ زندگی کرد،من بچم پسر بود خانوادہ شوھرمینا ھم خیلی کم پسر دارن خیلی ھم پسردوستن،و ...

همین ترکیدن عصاب ادمو داغون میکنه ...یکی برگشت به من گف چون من دوتا پسر دارم تو داری از حسودی میترکی 😕

نمیدونم چی داذه این پسر که همه له له میزن که داشته باشن ..

من خودم یدونه پسر دارم اما خب همه میگن خدا روشکر دوتا نداری 😕

جاریام خیلی خوشحالن که پسرم داداش نداره 

کاش همه چی درست بشه

ارہ ، کلا عقدہ ی پسر دارہ ،الانم یہ لحظہ دیر جوابشو بدی فوری میگہ ، ببین چون پسر دارہ جواب منو نمیدہ ...

وااا این دیگه چه موجودیه😂

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�
وااای موندم‌چرا هنوز تفکرات مثه قدیمه سر شوهرت سلامت باشه واست بهترینشو‌بخره😍

منو شوهرم اینقد ذوق داشتیم که نگو.شوهرم که کلا میگفت فرقی نداره فقط سالم باشه.ولی گفتم دختره خیلی خوشحال شد😁🥰

چیزی نگفتم...سپردمش به خدا الان هم بچه دخترس پسره ۵سالشه اصلا یه کلمه حرف نمیزنه چیزی به ما نمیگن ول ...

همون بهتر ک واگذار کردیش به خدا،خودتو و دختر سلامت باشین همین کافیه عزیزم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
م یه پسر دارم بعدیم دوقلو دختر شد ..چه حرفها و متلکا که از طایفه شوهر شنیدم ... تو روم برگشتن گفتن ...

وایییی خوشبحالت دوقلو داری عزیزم این سعادتو خدا ب هرکسی نمیده بخدا بزار هرکی هرچی میگه بگه