2821
2789
عنوان

کرم پودر

215 بازدید | 37 پست

سلام کسی کرم پودر مارک Goshرو میشناسه؟چطوریه؟خوبه؟

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه اختلاف نظری دارید😂

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
من دارم خیلی خوبه قشنگ پوشش دهی میکنه جای لک و جوش رو قیمتشم ارزونه 25 گرفتم

منم شنیدم پوشش دهیش خیلی خوبه

خیییلی مزخرفه اه منکه گرفتم چنبار مصرف کردم دیگه یبارم استفاده نکردم 

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
عزیزم گاش خیلییییی فیکش زیاده اگه از جای معتبر اصلشو بخری خیلی خوبه

اهان مرسیـ که گفتی

من بیوتی درم میزنم عاااالیه مث کرم‌گریم میمونه دراین حد پوشش دهی داره خوبیش اینه هم آرایشیه هم بهداشتی ضد آفتابم هس محشره

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز