2821
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 37 پست
من بیوتی درم میزنم عاااالیه مث کرم‌گریم میمونه دراین حد پوشش دهی داره خوبیش اینه هم آرایشیه هم بهداش ...

قیمتش چنده ؟

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قیمتش چنده میشه عکسشوبفرستی

قیمتش ۸۰ عکسم‌بزا ببینم دارم تو گوشیم چون آخراشه تیوپشو پاره کردم😂

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
چند خریدید؟

۸۰ 

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

اخه میدونید کرم پودرای دیگه وقتی میزنی تیرگی زیر چشم بیشتر میشه ولی شنیدم این تیرگیو میبره

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
اگ میخای رو پوست بشینه با پَد بزن 

با پد میزنم، انگار خشکه خیلی بد وایمیسه رو پوست پوشش دهی خوبی هم نداره وای قبلا همین مارکو گرفته بودم عالی بود

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

قیمتش چنده ؟

۸۰ 

با پد میزنم، انگار خشکه خیلی بد وایمیسه رو پوست پوشش دهی خوبی هم نداره وای قبلا همین مارکو گرفته بود ...

خب قبلش مرطوب کننده نمیزنی؟؟ 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
اخه میدونید کرم پودرای دیگه وقتی میزنی تیرگی زیر چشم بیشتر میشه ولی شنیدم این تیرگیو میبره

اره تبرگی زیر چشم میبره.. ولی چرا از کرم زیر چشم استفاده نمیکنی اونا مخصوص چشمن تیرگیشم میبرن و ضررشم کمتر از کرم پودره

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792