سلام کسی کرم پودر مارک Goshرو میشناسه؟چطوریه؟خوبه؟
یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونایی کهه عکس کرم بیوتی درم رو میحوان شرمنده دیر آپلود مبشهدصبر کنید تا بیاد ببخشید
آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
اره تبرگی زیر چشم میبره.. ولی چرا از کرم زیر چشم استفاده نمیکنی اونا مخصوص چشمن تیرگیشم میبرن و ضررش ...
😂با ی تیر میخوام صدتا نشونو بزنم ولی خوب شد گفتی باید برم خوبشو بگیرم
یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂