nanadelangiz مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 عنوان قابلمه مسی م😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 26 پست خاستم برای شوشو پفیلا درست کنم گیر داد گفت تو قابلمه مسی درست کن.کفِش سیاه شده.چکار کنم😭😭😭😭😭. ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤ 1398/06/29 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mezora عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 945 شوشو نصف شبی پفیلا میخواست واسه چی؟حالا مثلا خاصیت چس فیل تو قابلمه مسی بهتر بوده؟
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26556 توشو باید لعاب بدی گلماب نارنج و لیمو و اینا نزن لعابش میپره ضرر داره ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 اگه توش سیاه شده بی خیال اگه روش سیاه شده سرکه سفید بریز روش بعد نمک بپاچ با اسکاج بکش رو نمک ها معج ... بیرونش سیاه نشد ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 توشو باید لعاب بدی گلم اب نارنج و لیمو و اینا نزن لعابش میپره ضرر داره وای من وایتکس ریختم توش ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 شوشو نصف شبی پفیلا میخواست واسه چی؟ حالا مثلا خاصیت چس فیل تو قابلمه مسی بهتر بوده؟ 😂😂😂😂.چ میدونم.مثلا امشب شده بود پسر من. هی بهانه میگیره میگه ماما اینکارو بکن اونکارو بکن. اعتراضم میکنم میگه اینجوری میخای بچه بیاری؟تمرین کن😂😂😂😂. ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 از بیرون ییاه شده یا درون؟ اگه از بیرون سیاه شده با قره قوروت بسای مرسی. داخلش سیاه شد. بیرونش هم ی کم از رنگش محو شد ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26556 وای من وایتکس ریختم توش 😅😅دوباره باید لعاب بدی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 اگه داخلش سیاه شد که باید بدی بیرون برات قلع اندود کنن.اگه بیرونشه یه پنبه بگیر به آبلیمو آعشته کن ع ... مررررسی. ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 😅😅 دوباره باید لعاب بدی برنج دم نمیدم توش ک بچسبه.بیشتر خورش و آبگوشت و اینا. ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26556 برنج دم نمیدم توش ک بچسبه.بیشتر خورش و آبگوشت و اینا. خود مس و تا قلعش نکردن نباید استفاده کنن.قلعشم سالی یبار باید تمدید بشه. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
nanadelangiz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2444 بده به شوشو ببره درستش كنن😷😷😷 اتفاقا گفتم پاشو بساب. ❤خدایا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من....❤