2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حرفی که میزنی نرمال نیست توقع داشتی باهات همدردی بشه یا راهکار بدیم 

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

همون خانومی هستی که عاشق شوهر خواهر شوهرشه؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

هیچی فقط متاسفم واسه این جامعه جهان سوم من داشتم در دل میکردم یکم بزرگ شید یکم بفهمید مدال قهرمانی نمیدن واسه پربازدید شد نمیدونم چرا انقد میترسید یا حسادته من گفتم نگران نباشید نمیخوام پربازدید شم آگه شدم گزارش بزنید بترکه واقعا برای ذهن های معیوب جهان سومیتون متاسفم فقط میخواستم یه جا بگم سبک شم ایشالا این حس  این عذاب سر هرکی گزارش زد بیاد تا بفهمه حالمو

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
همون خانومی هستی که عاشق شوهر خواهر شوهرشه؟

یا خدا😲

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
چه بی جنبه نفرین کردنتون چیه وقتی نظرمی خواین جنبه شنیدنم داشته باشید

من به همه نظر ها احترام گذاشتم کوچیک ترین چیزی به کسی نگفتم چرا گزارش؟ مگه چیکار کردم؟ 

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین