2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ فکری نکردم اصلا حوصله ندارم ☹️☹️

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

شوید پلو با تن ماهی

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه روش ماکارونی هست خودم درست می کنم یعنی درست کنی عاشقش می شی فقط ممکنه الان که توضیح می دم بگی این چیه و بدرد نمی خوره اما ماکارونی اصل ایتالیا همینه .

نکته ای که برای درست کردن ماکارونی وجود داره اینه که ایرانیا کاملا ماکارونی رو می پزن یعنی 15 دقیقه اما ماکارونی به زبان ایتالیایی باید ادلنته بشه یعنی کاملا پخته نشه و خمیر نشه البته اینم بستگی به قدرت اجاق گازت داره معمولا برای ادلنته کردن ماکارونی باید 10 دقیقه بپزه آب که جوش اومد اصلا هیچی نریز فقط یک قاشق غذاخوری نمک درشت .چند تا گوجه فرنگی پوست بکن مربع مربع خورد کن سیر رو هم ریز ریز خورد کن باید حرارت تابه بالا باشه تا گوجه زیاد آب نندازه روغن رو که ریختی تابه داغ شد گوجه ها رو بریز تفت بده تا یه مقدار رنگش عوض بشه بعد سیر رو بریز وقتی یکم آب انداخت ماکارونی رو آبکشی کن یک استکان آب ماکارونی رو نگهدار آب سرد رو بریز رو ماکارونی تا مزه نشاستش بره بعد بریز تو تابه تفت بده گوجه ها ماکارونی که یکم قاطی شدآب رو اضافه کن آب باید  خیلی باید کم بریزی بعدش  یکم کره رو ریز ریز کن رو ماکارونی پخش کن می تونی یکم پنیر پیتزا هم بریزی سلیقه ایه خانم من خیلی دوست داره . نذار غذات خشک بشه یکم چرب باشه خوشمزه تره البته سلیقه ایه   تو ظرف بچین آخرشم یه کم جعفری خشک بپاش روش 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792