یه روش ماکارونی هست خودم درست می کنم یعنی درست کنی عاشقش می شی فقط ممکنه الان که توضیح می دم بگی این چیه و بدرد نمی خوره اما ماکارونی اصل ایتالیا همینه .
نکته ای که برای درست کردن ماکارونی وجود داره اینه که ایرانیا کاملا ماکارونی رو می پزن یعنی 15 دقیقه اما ماکارونی به زبان ایتالیایی باید ادلنته بشه یعنی کاملا پخته نشه و خمیر نشه البته اینم بستگی به قدرت اجاق گازت داره معمولا برای ادلنته کردن ماکارونی باید 10 دقیقه بپزه آب که جوش اومد اصلا هیچی نریز فقط یک قاشق غذاخوری نمک درشت .چند تا گوجه فرنگی پوست بکن مربع مربع خورد کن سیر رو هم ریز ریز خورد کن باید حرارت تابه بالا باشه تا گوجه زیاد آب نندازه روغن رو که ریختی تابه داغ شد گوجه ها رو بریز تفت بده تا یه مقدار رنگش عوض بشه بعد سیر رو بریز وقتی یکم آب انداخت ماکارونی رو آبکشی کن یک استکان آب ماکارونی رو نگهدار آب سرد رو بریز رو ماکارونی تا مزه نشاستش بره بعد بریز تو تابه تفت بده گوجه ها ماکارونی که یکم قاطی شدآب رو اضافه کن آب باید خیلی باید کم بریزی بعدش یکم کره رو ریز ریز کن رو ماکارونی پخش کن می تونی یکم پنیر پیتزا هم بریزی سلیقه ایه خانم من خیلی دوست داره . نذار غذات خشک بشه یکم چرب باشه خوشمزه تره البته سلیقه ایه تو ظرف بچین آخرشم یه کم جعفری خشک بپاش روش