2777
2789
عنوان

رنگ کردن موی سفید

4997 بازدید | 14 پست

سلام من ازسن۱۵سالگی موهام سفیدی داشتن ازاونموقع تاحالا فقط موهاموباشامپورنگ سوبارو رنگ کردم احساس میکنم زیادترشده شما راهی دارین موهامومشکی رنگ کنم اگ میدونین راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از ۱۸ سالگی دارم رنگ میکنمممم الان ۲۶ سالمه بیخیالش شدمم دگگ اصنم برام مهم نیست دگ موهاممم انقد وز و اسیب دیده نیستتت خود خود موهامه چ وقتاییی ب موهام فحش میدادم سر این وز بودنشش الن موهام نرمههه  چیه رنگگگ کاش عقل الانم داشتم قبلن اصن رنگ نمیکردم با دیدن دو تا سفید  پو میشدم رنگ میکردم میگفتم کسی نبینه سنم کمه احمق بودمم الانم خیلی سفیدی دارمااااااا ولییی برام مهم نیست اصتتت

منم از ۱۸ سالگی دارم رنگ میکنمممم الان ۲۶ سالمه بیخیالش شدمم دگگ اصنم برام مهم نیست دگ موهاممم انقد ...

من از هجده سالگی سفید شد تا الان یه بارم رنگ نکردم! بدن خودمونه باید اونجوری که هست دوستش داشته باشیم 

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
آخه موی سفیدهم ظاهرخوبی نداره

یعنی چی ظاهر خوبی نداره؟ احتمالا اطرافتون همه مو رنگ کرده هستن ببین چند بار که با اعتماد بنفس موهاتو خوشگل کردی ولی بدون رنگ کردن همه میفهمن که تو انقدر اعتماد بنفس داری که نیازی نباشه هی رنگ کنی. خوشگلی به چه قیمت؟ داغون شدن موهات؟ یه خانمی تو اینستا هست سوئد زندگی میکنه ایرانیه یه عالمه هم فالوور داره  موهای جلوش همیشه سفیده خیلی هم چوونه فکر کنم سی و خورده ای سالشه وقتی بهش گیر میدن میگه من اینا رو دوست دارم رنگ هم اکه دلم میخواد میزنم اگه دلم نخواد نمیزنم الان همه با همین رنگ مو پذیرفتنش

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!