2777
2789
عنوان

دخترم😔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 35 پست
دختر من یکسالشههه همش قل میخوره اینور اونور کلافه شدم...اره بنظرم دارو بده بهش شاید خوب شد🤔 دست و ...

عه نشنیدم تا حالا خاک عالم به دکترا بخدا من ۹ تا دکتر بردم آنی رو اما تشخیصا متفاااوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راینتدین میدادم انگار آب میخورددبی تاثیر بود

پس خیلی شدیده. دختر من بعد قط رانیتیدین دو هفته شبا بالامیاورد هر چندشب یکبار... شروع کردم دوباره بهتر شد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
پس خیلی شدیده. دختر من بعد قط رانیتیدین دو هفته شبا بالامیاورد هر چندشب یکبار... شروع کردم دوباره به ...

این که اصلا بالا نمیاره فقط مثل اینکه میسوزه ته گلوش

این که اصلا بالا نمیاره فقط مثل اینکه میسوزه ته گلوش

پنهانه دیگه 

دختر من بالامیاورد یه سره بخاطر رفلاکسش. الانم اینجوریه. کمتر شده. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عه نشنیدم تا حالا خاک عالم به دکترا بخدا من ۹ تا دکتر بردم آنی رو اما تشخیصا متفاااوت

دیدی گاهی وقتا مفصلا تیک تیک صدا میدن یا یهو تق صدا میده پا یا دست؟این دستشو میگیری اینجوری صدا میده 🤦🏼‍♀️☹️دکترم نمیفهمه🤔کلافه شدم بخاطر این موضوع 

دختر من یکسالشههه همش قل میخوره اینور اونور کلافه شدم...اره بنظرم دارو بده بهش شاید خوب شد🤔 دست و ...

چیزی نیست عزیزم نگران نباش.فقط تو غذاهاش مثلا سوپ درست میکنی از پای مرغو یکم اب قلم استفاده کن زود خوب میشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
وزن گیریش جطورهاین مورچه ای

یکی دوماه اول تولدش ک بد بود بخاطر همین مساعل. 

بعدش خوب شد تا یکسال و نیمگی.بعدش الرژیش عود کرد خیلی کم شده وزن نمیگیره فک کنم اصلا. 

عزیزززم خیلی شایع شده این مشکلات رفلاکس و آلرژیک

آره چون تغذیه مادر باردار با این وضعیت مواد غذایی ناسالم بد شده 

چیزی نیست عزیزم نگران نباش.فقط تو غذاهاش مثلا سوپ درست میکنی از پای مرغو یکم اب قلم استفاده کن زود خ ...

منم براش پای مرغ گرفتم میدم بخوره ولی همش فکر میکنم نکنه دستو پاش درد میکنه☹️دکترام ک نفهمیدن چشه دارو هم ندادن🤦🏼‍♀️فقط ویتامین د 

منم براش پای مرغ گرفتم میدم بخوره ولی همش فکر میکنم نکنه دستو پاش درد میکنه☹️دکترام ک نفهمیدن چشه دا ...

نه اون اصلا درد نداره مطمئن باش.فقط همونارو بهش بده خودت میفهمی کم کم خوب میشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
میگم چرا برا همه اینجوریه والا بچه های ما اینجور نبودن  البته من بخاطر قلبم هر چیزی نمیخوردم

اوهوم. منم خیلی بدخوری نکردم ولی سابقه آلرژی تو خانواده خودم و همسرم ب شدت زیاده. در حد کورتون و بستری شدن و اینا