2777
2789
عنوان

دخترم😔😞

581 بازدید | 35 پست

از همون اولدکولیک فوق العاده بدی داشت بعد الرژی گرفت بعد شیر خشکی شد و.... تایپیکام هستن که چقدر دوران خفقانی بود 

حالا دلم خوش بود از ۸ ماهگی یکم رو به بهبود بود 

الان ۱۰ ماهشه خوبه اما شبا خیلی بی تابه مدام غلت میخوره دکترش تشخیص رفلاکس پنهان داره چون وزنشم کمه ۷۹۰۰ با این همه غذا مقوی که من میدم 

حالا بنظرتون دارو مصرف کنه برا رفلاکسش وزن گیریشم خوب میشه ؟؟.😭

اره خوب میشه چون دارو میخوره باعث میشه اسیدمعده ش کم بشه بچه معدش راحت میشه کم کم وزنم میگیره

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد الرژی و رفلاکس باعث عدم وزن گیری میشن. 

دختر منم دوسالش داره میشه عزیزم. همچنان ادامه داره داستانم با آلرژی و رفلاکسش. یه مدت قطع کردم خیلی بد خواب شده بود. باز میدم بهتر شد. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

دختر من یکسالشههه همش قل میخوره اینور اونور کلافه شدم...اره بنظرم دارو بده بهش شاید خوب شد🤔

دست و پای دختر منو میگیری گاهی وقتا تیک تیک صدا میده دکترم بردم گفت چیزی نیس عکس هم گرفتیم بنظرتون از چی میتونه باشه؟؟؟

چی میدین من اس پرازول داد فقط با بی بی کر

من رانیتیدین میدم... دکترش گفت اگه خوب نشد با این بیا عوض کنم ولی دوساله اینو میدم. امپرازول هم دکترش گفت نگرفتم. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
استارتر نگران نباش دختر منم تو این سن شبا همش غلط میخورد یعنی وحشتناااک بودا خدارو شکر بعد مدتی خوب ...

فدات من تشخیص رفلاکس داد من نگران قد وزنشم 

من رانیتیدین میدم... دکترش گفت اگه خوب نشد با این بیا عوض کنم ولی دوساله اینو میدم. امپرازول هم دکتر ...

راینتدین میدادم انگار آب میخورددبی تاثیر بود