2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه اعتماد بنفس چرا همجنسای خودتونو تخریب میکنین والا من انرژی مثبت میگیرم خوبه که خانما ...

درست میگین ولی نه که تو سایت چندبار تاپیک بزنم من خوشگلم من فلانم شما حسودین

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
 خیلی خوبه اعتماد بنفس چرا همجنسای خودتونو تخریب میکنین والا من انرژی مثبت میگیرم خوبه که خانما ...

خودشيفتگي و جدل با بقيه واسه تاكيد روي زيبايي

مسخرس

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

من ک ازاین ب بعدتاپیک اینطوری ببینم گزارش#  

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
درست میگین ولی نه که تو سایت چندبار تاپیک بزنم من خوشگلم من فلانم شما حسودین

مشکل اینه سایتو زیادی جدی میگیرین سایت سرگرمیه تاپیک هرکسم به خودش مربوطه اگه کسی دوس نداره میتونه نبینه اصلا شاید یکی دوس داره هرروز تاپیک بزنه از قیافش تعریف کنه به خودش مربوطه خیلی اینجارو جدی نگیرین

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
مشکل اینه سایتو زیادی جدی میگیرین سایت سرگرمیه تاپیک هرکسم به خودش مربوطه اگه کسی دوس نداره میتونه ن ...

من اینقد خودم سرگرمی واقعی دارم که فضاهای مجازی رو قبول ندارم

در کل کسی به دیگران توهین کنه واسه تعریف از خودش وجهه خوبی نداره

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
من اینقد خودم سرگرمی واقعی دارم که فضاهای مجازی رو قبول ندارم در کل کسی به دیگران توهین کنه واسه تع ...

اره توهین به دیگرانو قبول دارم ولی میگم اگه کسی از خودشم تعریف کنه چیز بدی نیس

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔

به من میگن شبیه برن ساات هستی خیلی خوشگلی  

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎