2821
2789
عنوان

شوهرم خیلی..

1412 بازدید | 25 پست

به احترام پدر مادرش پایبنده

سلام عزیزای دلم

دوستان یه مشکل البته مشکل نه یه موضوعی هست خواستم با خواهرای گلم مشورت کنم اگه کمکی از دستتون برمیاد حتی در حد یه کلمه ک منوراهنمایی کنه ممنونتون میشم ازم دریغ نکنید..
بچه ها من و شوهرم خیلی خوشبختیم الحمدالله
اما یه موضوعی ک منو خیلی ناراحت میکنه اینه ک شوهرم عقیده داره  پدر و یا مادرش هر حرف هر رفتاری ک باعث بی احترامی به من میشه رو اصلا نباید جواب داد و سکوت میکنه یه نمونه ش توی تاپیک هام هست(ماجرای دعوای من با مادر شوهر عقده ایم) الان مادر شوهرم توهین خیلی بدی به من کرده ولی  میگه پدر مادرع خدا گفته به پدر مادر خود احسان کنید چیکار کنم اخلاقش اینه و یا هر بار ک میریم خونشون من از رفتاراش خیلی اذیت میشم.. حرف من اینه بهشون بی احترامی نکنه اما حق منم گردن همسرمه باید بتونه راحتی و اسایش مارو در برابر دیگران تامین کنه با احترام بگه مادر من این کارو انجام ندید..

خدا جونم مرسی❤

خلاصه ازم خواسته واسش حرفا و نظراتمو بنویسم شوهرم ادم بی منطقی نیست ک هرچی بگم نفهمه و زود تحت تاثیر کلمات قرار میگیره میخام ازتون اگه  حرفا و عقیده منو قبول دارید بگید چطوری حرفامو بهش بگم..

یه مثالم میزنم ک بتونید راحت تر کمک‌کنید..

بحث دیشب ما رو مو به مو واستون توضیح میدم..

همسرم گفت همکارم گفته همه مادر شوهرا با عروس هاشون بدن چون فکر میکنن ک بعد ازدواجم باید پسراشون حتما گوش به حرف اونا بدن اما ما مرد ها مجبوریم هر دو طرف رو نگه داریم ک نرجن من مادرم مریضه از خانومم خواهش کردم هر روز میرم پیشش ایزی لایف رو عوض میکنمو...

منم گفتم کار خوبی میکنه ادم نباید بد ذات باشه خودت میدونی من مقصر نیستم (خانوما مادر شوهر من یه زنی ک با همه همه قهره با مادر خواهر برادر با همه..خیلی حرفا و دردو دلا ازش دارم ک واقعا باعث رنجش من میشه یه لباس کوجولو برای دخترم میخره صد بار بخدا اغراق نیست هی میگه هی میگه هی میگه این بک صدمشه)

گفت اره میدونم اما اون روز مامانم لباس خرید واسه لیانا تو لج کردی نکردیش تنش..اولا بخدا اینطور نبوده اون موقع دخترم ۶ ماهش بود الان یک سالشه هنوزم لباسه به تنش گشاده میخواست مهمون غریبه بیاد گفتم این بزرگه به جون دخترم هنوزم باید تاش بزنم بکنم تنش.گقتم زشته و از روی عمد نبوده

خیلی از دست شوهرم ناراحت شدم و گفتم این همه مادرت به من بی احترامی میکنه میریم خونشون صبحونه چایی یخ میزاره جلو دست من تو یه بار نمیگی مامان این چایی چرا یخه.چرا چون سماورش رو میشوره برمیداره(وسواسه..)من حاملم از ۷ صبح تا ۲ ظهر ک ناهار میخوریم من جرعت ندارم دست به چیزی بزنم و نبایدم چیزی بخورم(توی خونش نمیتونی جم بخوری میاد دنبالت )نمیگی این افت قند داره ولی اونا میان من بین دو وعده کیک و میوه و شیرینی و چایی هزار مدل باید بیارم..و خیلی چیزای دیگه..

اما کار من رو ک از روی عمد نبوده و میدونی هم نبوده  ب بی احترامی میدونی؟

پس حق من چی؟

خلاصه ببخشید سرتون رو به درد اوردم فقط میخاستم بفهمید اینایی ک گفتم خدا شاهده یک درصده..

چی بگم روش تاثیر بزاره بفهمه احترام به مادرش اینا به جا حق منم به جا😔

خدا جونم مرسی❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب خودت از حق خودت دفاع کن به شوهرت چیکار داری

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

حق تو گردن همسرت نیست رو زبون خودته.  با کمال احترام بهشون بگو فلان رفتارشون اذیتت میکنه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

کی گفته پدر مادر باید بی احترامی کنن بچه سکوت کنن. لطفا به شوهرت بگو همون قدرکه پدر مادرت گردنت حق دارن منم دارم. بگو لطف کن بی احترامی میکنن با احترامات فراوان بهشون بگو با همسرم درست برخورد کنین. والا به خدا 

من دفاع میکنم مثلا میگم فلان چیز شوهرم میگه بی احترامیه...ببین برای همه بزرگ تر ها همینه میخام بففهمونم بهش اشتباهه اشتباهه چ جانب مادر باشه چ جانب هرکی...چطوری بهش بگم..میخام واسش اس کنم خودش گفت

خدا جونم مرسی❤

الهی قربون زبون همتون برم 

بخدا حرفای منم همینه 

ببینید من نرم اون بره مادرش بگه من فلان کار کردم هانا اینطور کرده روش تاثیر میزاره به من چیزی نمیگه ها ولی توی فکرش تاثیر میزاره مثل همون لباسه ک میدونم حرف مادرشه

خدا جونم مرسی❤
الهی قربون زبون همتون برم  بخدا حرفای منم همینه  ببینید من نرم اون بره مادرش بگه من فلان ...

ببخشید ولی شوهرت اصلا منطقی نیست انتظار داره شما سکوت کنی اون دچار دردسر درگیری با مادرش نشه. پیشنهاد یکی از خانوما خوب بود بگو ببخشید با این اوضاع من نمیتونم بیام بی احترامی ببینم و تحمل کنم. هیج جای قانون خدا و پیغمبر ننوشته بی احترامی تحمل کنین 

همون طور ک پدر ومادر حق و حقوق دارن فرزند هم حق و حقوقی داره

ب شوهرت بگو همونطور ک عاق والدین میگیرخ

عاق فرزندهم نیبت ب پدر ومادر میگیره 

ن این ک شما عاق کنی هااا ن منظورمو امیدوارم متوجه شده باشی

ببخشید ولی شوهرت اصلا منطقی نیست انتظار داره شما سکوت کنی اون دچار دردسر درگیری با مادرش نشه. پیشنها ...

میگه نیا

اما میره مادرش وراجی میکنه و اینم سکوت...

من یه دختر دارم میخام اگه فردا بهش توهین شد(شرمنده توی تامیک های قبلم هست مادر شوهرم بهم گفته بود لباسش مثل ج نده هاست و طبق معمول سکوت شوهرم و منم قطع رابطه م)میخام به عنوان پدر بتونه دفاع کن من بدرک

خدا جونم مرسی❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز