2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دوست عزیز تاپیکت رو خوندم رفتم یه سرچی کردم دیدم خیلی هم حدیث راجع به احترام به همسر هست.

به طور ساده و عامیانه یه جا راجع به وظایف شوهر نوشته(نتونستم کپی کنم):

باید بدانید چنانچه پدر و مادر بر شما حق دارند، همسر شما هم حق دارد. او با صدها امید و ارزو با شما ازدواج کرده که دور از دخالت دیگران باشد، زندگی مستقل و راحتی داشته باشد. هیچکس حتی پدر و مادر حق ندارند زندگی را بر شما و همسرتان تلخ کنند و مزاحم اسایش و ارامش شما باشند. شما ازدواج کردید و مسئولیت دارید در این باره

بعدشم همسر شما باید بدونه احترام به پدر و مادر یه بخشه ولی حرمت زندگی مشترک یه چیز دیگه. دلیل نمیشه چون به پدر مادرش احترام میذاره به شما اجازه بده بی احترامی بشه.

بقول همسرم پدر و مادر چشم هستن، زن قلب آدم. هر کدوم به جای خودش عزیزه. هر کدوم نیاز زندگیه

ببخشید طولانی شد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوبه ک درک میکنید😔

من یه جاری دارم که بعد فوت مامانش دچار افسردگی شدید شده و الان مثل دیوانه هااست.

خانواده شوهرم من رو خیلی اذیت کردن خیلی،خدالعنتشون کنه إن شاالله روز خوش نبینن،بعد من خیلی حرص میخورم که چقدر به من ظلم کردن چقدر اذیتم کردن اونوقت شوهرم نمیگه من از دست کارهای خانوادش اینقدر عصبی شدم میگه تو هم مثل جاریت بخاطر فوت مامانت دیوونه شدی و...

دیشب بهم گفت خیلی دلم شکست واگذارشون به خدا

اره عزیزم متوجه شدم‌.کاش اونم متوجه بشه

بگو خدا تو قرانش نوشته برای شما همسرانی از جنس خودتان افریدیم تا در کنار انها ارامش بیابید.

لازمه ارامش احترامه‌! احترامی که نمیذاری من داشته باشم. یکی ظلم میکنه که گناهش واضحه و بهش میگن ظالم

یکی هم مورد ظلم قرار میگیره که گناهی بهش نیست

ولی بین این دوتا یکی هست بعنوان متظلم یعنی کسی که اجازه میده بهش ظلم بشه! گناه متظلم با ظالم برابره

احترام پدر و مادر واجبه ولی حقوق انسانی شما واجبتر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین دوست عزیز تاپیکت رو خوندم رفتم یه سرچی کردم دیدم خیلی هم حدیث راجع به احترام به همسر هست. به ط ...

مرسی عزیزدلم خیلی جملات خوبی بود حتما بهش میگم‌بلکه شاید موثر بود..من توی گوگل‌چی‌بزنم‌تا در این باره‌گقته باشه؟

خدا جونم مرسی❤
 مرسی عزیزدلم خیلی جملات خوبی بود حتما بهش میگم‌بلکه شاید موثر بود..من توی گوگل‌چی‌بزنم‌تا در ا ...

من کلی سرچ کردم احترام به همسر حقوق همسر و والدین

تعارض حقوق همسر و والدین

مثل من مادرشوهرتو بشور بروف بذار كنار ببخشيدا خودتم بيعرضه اي وگرنه عزت و كرامت انساني به ادم اجازه نميده كسي بهش توهين كنه و ادم فقط نگاه كنه مرگ يبار شيونم يبار بعدم قطع رابطه تا زمان مردن طرف

مثل من مادرشوهرتو بشور بروف بذار كنار ببخشيدا خودتم بيعرضه اي وگرنه عزت و كرامت انساني به ادم اجازه ...

نه همیشه نمیشه اینکارو کرد‌

استارتر رو تا حدودی درک میکنم. همسر منم خیلییییی براش مهمه این موضوع. همون اوایل عقد گفتم من احترام میذارم ولی آدمی نیستم که بی احترامی رو تحمل کنم. (میدونه تو دفاع از حق خودمم کم نمیذارم).

دیگه خودش شصتش خبردار شد که باید جلوی هرگونه تضاد و اصطکاکی رو بگیره! حتی یه بار به خواهرش گفت من قبلا به شما نگفته بودم هیچ کدوم حق ندارید دخالت کنین؟ به در گفت و همه دیوارا شنیدن