2777
2789
اره بابا ادم هرچیم مواظب باشه باید خدا نگاهش ب بچمون باشه هرچی امر کنه همون میشه

اره منم همينو ميگم خودم مراقبم ولي دعام هميشه سر نماز اينه خدا خودش مراقب بچه مو خانواده ام باشه هميشه ارامش وخوشبختي شو از خودش ميخوام تا اون نخواد برگ از درخت نميافته

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات فرستادم براش انشاالله پیداشه

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘

فکرکنم شیرازیه چون شیرازم قلعه نوداره .فامیلشم ک شیرازیه.اصلااهل هرجاهست خداکنه پیداشه ک دل خانوادش آروم شه

سه زن دردنیازیباترینند:مادرم❤،انعکاس تصوریش درآینه❤،سایه اش❤
ممنون عزیزم..اتفاقه دیگه ممکنه واسه هرکسی بیفته الان ادم ی کار خوب بکنه خدا بلاخره یجایی جبران میکنه

دقيقا عزيزم خدا ارحم راحمينه 

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️