2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوپ یک  قاشق چایخوری وغن زیتون اگه اذیت شد توقاشف بریز بده

توغذاهاش بریز بلااستثنا 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

برای دختر من کولیکز جواب میداد . بارهنگ هم خوبه. 

بارهنگ رو بشور روش اب جوش بریز بگذار لعاب کنه. بعد یه قند بنداز بده به کوچولوت.

کمپوت انجیر و گلابی هم که عالیه. حتی اگر اب کمپوت رو بخوره

آخه هر روز که نمیشه سوپ درست کنم 

میشه مجبوری دیگه منم پسرم‌یبوست داره هر روز باید سوپ یا ابگوشت بدم و گرن اذیت میشه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

ماساژ شکم مخصوصا دور ناف با روغن زیتون.

چرب کردن مقعد با روغن زیتون 

گوش پاک کن آغشته به وازلین یا روغن زیتون و فرو کردنش به ارومی‌ در مقعد نی نی

گذاشتن نی نی در تشت آب گرم و ماساژ دادن شکم و مقعد

اگر بزرگتر بود میگفتم چی بهش بدی بخوره تا یبوستش‌ برطرف بشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من پسرم ١١ ماهشه. دكتر پارافيت خوراكي داد گفت يه قاشق مرباخوري بريز رو غذاش. تازه شروع كردم نميدونم ...

من دکترم بردم شربت انجیر داد ولی اثر نداره فقط باید روغن کرچک بدم تا کار کنه

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️

اگه اذیت نمیشه، بی قراری نمیکنه و دل درد نداره، و بعد از این چند روز با فشار و زور زدن و سختی، شکمش کار نمیکنه، ایرادی نداره

اما اگه بی قراره و دفعش با سختی و فشاره، بهش پودر پیدرولاکس بده،، مدفوعشو حجیم  و نرم میکنه،، چیز خوبیه، چون باعث تنبلی روده نمیشه و هیچ عوارضی نداره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ماساژ شکم مخصوصا دور ناف با روغن زیتون. چرب کردن مقعد با روغن زیتون  گوش پاک کن آغشته به وازل ...

واي من چندددد ماه همه اينكارا رو كردم خيلي سختي كشيدم 

٦ ماهش بود دكتر شربت انجير داد ساعت ٩ شب بهش دادم ساعت ٢ پي پي كرد