2777
2789
عنوان

دعوا😨😨😨😨😨

1094 بازدید | 61 پست

سلام بچها شوهرم با خانوم مدیر مدرسه دعوا کرد مدیر مدرسه رفته شکایت کسی میدونه چکار باید کرد راهنمای کنه 🤔 علت دعوا نخواستن دخترم سر جلسه امتحان 

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم شهریور باید امتحان ریاضی و میداد خوب روز امتحان زنگ نزده که دخترم بره شوهرم عصبانی شد داد زده خانم مدیر گفته زنگ زدم خاموش بود حلا رفته شکایت

دخترت چرا نذاشته بره سر جلسه امتحان؟ 

الان چهار دانش آموز خواست جز دخترم بماند که دخترم حلا عقب افتاده شکایت چکار کنم 

دخترم شهریور باید امتحان ریاضی و میداد خوب روز امتحان زنگ نزده که دخترم بره شوهرم عصبانی شد داد زده ...

وای از این والدین پر رو ببخشید البته .

خودتون اول شهریور باید تشریف می بردین برنامه دسته گل دخترتون رو می گرفتین

یعنی دخترت باید دوباره پایه قبل رو تکرار کنه ؟ بعد مگه برنامه و تاریخ امتحان رو  ندادن

نه دخترم پایه نهم قبولی رشته انسانی اما میگه دوست ندارم میخوام برم تجربی ما رفتیم اعتراض زدیم که ریاضی امتحان بده اگه نمره آورد بره تجربی اما این خانم مدیر کم کاری کرده زنگ نزده دخترم بره سر جلسه