2777
2789
عنوان

دعوا😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست
الان چهار دانش آموز خواست جز دخترم بماند که دخترم حلا عقب افتاده شکایت چکار کنم 

نگران دخترت نباش نظام آموزشی اینقد پر رو و متوقع کرده همه رو که نگو. سیستم خودش قبول می کنه دخترت رو خیالت راحت. پایه چندمه؟

وای از این والدین پر رو ببخشید البته . خودتون اول شهریور باید تشریف می بردین برنامه دسته گل دخترتون ...

رفتیم خانم گفته خودم زنگ می زنم دو سه بار رفتیم 

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای از این والدین پر رو ببخشید البته . خودتون اول شهریور باید تشریف می بردین برنامه دسته گل دخترتون ...

استارترو نمیدونم ولی مدرسه دخترخاله من نگفت تا هفته قبل امتحان😕واااای از دست بعضی مدیرای بی..... 

اینقدددد رفتن تا امتحان تغییر رشته رو از دست نده یه وقت همشم استرس داشتن که نگذره تلفنم جواب نمیدن جوابم بدن ابدارچی میگه مدیر نیست یا داره اورانیوم غنی میکنه بعدا زنگ بزن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
نگران دخترت نباش نظام آموزشی اینقد پر رو و متوقع کرده همه رو که نگو. سیستم خودش قبول می کنه دخترت رو ...

دیگه نمیشه کاری کرد باید بر رشته انسانی پایه دهم که میشه دبیرستان

استارترو نمیدونم ولی مدرسه دخترخاله من نگفت تا هفته قبل امتحان😕واااای از دست بعضی مدیرای بی.....&nb ...

بخدا یک هفته روز شب ندارم خدا ازش نگذره ماهم همینجور هی میرفتیم مدرسه تعطیل بود خوب چی میشد تاریخ بدن 

استارترو نمیدونم ولی مدرسه دخترخاله من نگفت تا هفته قبل امتحان😕واااای از دست بعضی مدیرای بی.....&nb ...

خوب مدیر که از خودش نمی تونه برنامه دربیاره بده. مخصوصا این امتحانای هماهنگ برنامه اش از استان میاد . تا برنامه نیاد آخه اونا چی بدن. همیشه امتحانای تجدیدی از اول شهریور شزوع میشه. یه روز قبلش برید برنامه بگیرید

اصلا بچه ها درس نمی خونن فقط دنبال اینن نمره بدن بهشون. آخر سرم همه قبول میشن. والدین هم هر روز متوق ...

عزیزم همه که مثل هم نیستن مدرسه که معلم ریاضی نیاد تا ماها آخر سال دانش آموز از چی یاد بگیر 

الان چهار دانش آموز خواست جز دخترم بماند که دخترم حلا عقب افتاده شکایت چکار کنم

سلام.........اول به آموزش و پرورش منطقه شکایت کن بازرس میفرستن...........بعد برو وزارت..........حتتتتتتتتتتتما اینکارو بکن........من تجربشو داشتم به غلط کردن افتادن

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
بخدا یک هفته روز شب ندارم خدا ازش نگذره ماهم همینجور هی میرفتیم مدرسه تعطیل بود خوب چی میشد تاریخ بد ...

همه چی خر تو خر شده یکسره تعطیلن  بعد میری ثبت نام بکنی میگن جا نیست

اول شما برید شکایت کنید 

شاهد هم دو نفر می خوای که ایشون برنامه درسی نداده 

بعد هم زنگ نزده

بالاخره اون مدیر اسمش داخل اداره بد در میره و حتی شکایت به جایی هم نرسه بین همکاراش داخل اداره دیگه به دید یه ادم بی مسئولیت نگهش می کنند و بین مادرا و دانش اموز ها هم همین طور بی ابرو میشه

ولی تا اونجایی که من می دونم خودتون باید پیگیر میبودید دیگه نیمه دوم شهریور تاریخ امتحان ها همه مشخص هست 

بخدا یک هفته روز شب ندارم خدا ازش نگذره ماهم همینجور هی میرفتیم مدرسه تعطیل بود خوب چی میشد تاریخ بد ...

کلا طلبکارن حداقل معلمای اطراف ما که اینطورن 4ساعت کار میکنن همشم که میگن برید خونه فلان کتابو بگید مادرا کار کنن سیستم نمره دهی هم که خدارو شکر دیگه!!!چهار ماه تابستونم تعطیلن یه امتحان میگیرن که اینم برنامه ریزیشون انگار باید با ترامپ و امانو هماهنگ کنن نه برنانه ای دارن یا اگرم دارن لو نمیدن!امنیت ملیم اینقد سفت و سخت نیست😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش