2777
2789
عنوان

دعوا😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست
سلام.........اول به آموزش و پرورش منطقه شکایت کن بازرس میفرستن...........بعد برو وزارت..........حتتت ...

بله میرم اگه از خودم گذشت عبرتی بشه برا بقیه دختر من چه گناهی داشت تابستان بهینه درس بخون استرس آخرش به خودشون زحمت ندن امتحان بگیره که رشته تجربی پر جا برای دختر شما نیست 

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول شما برید شکایت کنید  شاهد هم دو نفر می خوای که ایشون برنامه درسی نداده  بعد هم زنگ ن ...

چون خودم دیدم.میگم اصلا نمیگن هفته قبلش میگن حالا تو دوروز یه بار باید بری خبر بگیری کسی نیست تعطیله فقط دوروز ابدارچی بجا همه واستاده و...😂خیلی استرس بدیه همش میگن حالا شهریوره دیگه !خب بی برنامگی شونو میرسونه خیلی بده 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

حلا میگم دخترم نمیاد دبیرستان تا سال دیگه دوباره امتحان بده میگه نمشه میگم امتحان بگیر میگه نمیشه 🤕 خوب من چیکار کنم 😕 

خوب مدیر که از خودش نمی تونه برنامه دربیاره بده. مخصوصا این امتحانای هماهنگ برنامه اش از استان میاد ...

خب دوست عزیز ما اگر.بدونین روز قبلش کی هست خوبه!اصلا نیستن یا اگرم باشن پاسخگو نیستن مشهد که افتضاحه شهرای دیگه رو نمیدونم 

حلا میگم دخترم نمیاد دبیرستان تا سال دیگه دوباره امتحان بده میگه نمشه میگم امتحان بگیر میگه نمیشه 🤕 ...

برو اموزش پرورش

دیگه نمیشه کاری کرد باید بر رشته انسانی پایه دهم که میشه دبیرستان

اشکال نداره گلم سال اول رو که خوند تابستون امتحان بده برا تغییر رشته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حلا میگم دخترم نمیاد دبیرستان تا سال دیگه دوباره امتحان بده میگه نمشه میگم امتحان بگیر میگه نمیشه 🤕 ...

اشتباه نکنه نمیشه که نره 

فکر کنم ریاضی بره بتونه تغییر رشته بده بره تجربی ولی قبل ثبت نام حتما حتما بپرس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😒😒😒😒

يچيزي گفتي ك حالا دونه دونه تا اظهار وجود نكنن برات معلم اخلاق نشن نميتونن بشينن سرجاشون😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه دخترم پایه نهم قبولی رشته انسانی اما میگه دوست ندارم میخوام برم تجربی ما رفتیم اعتراض زدیم که ریا ...

عزیزم شماخودت باید پیگیرمیشدی آخه چراباید یارو به صدتا دانش اموز ردیش زنگ بزنه بگه بیاین امتحان

اصلا بچه ها درس نمی خونن فقط دنبال اینن نمره بدن بهشون. آخر سرم همه قبول میشن. والدین هم هر روز متوق ...

عزیزم گمونم معلم هستی یا بستگان هستن تر خدا 😭 کم کاری نکنید دانش آموز گناه داره

عزیزم شماخودت باید پیگیرمیشدی آخه چراباید یارو به صدتا دانش اموز ردیش زنگ بزنه بگه بیاین امتحان

خوب همین که من شوهرم عصبانی شدیم چرا آخه حلا بدهکار شدیم رفته شکایت