2777
2789
عنوان

کنکور هنر

69 بازدید | 2 پست

کسی هس ک امسال بخاد کنکور هنر بده (من رشته گرافیک)؟

رشتم ی چیز دگ بوده الان یهو تصمیم گرفتم کنکور هنر بدم قصدم صددرصد دانشگاه تهران با هنر تهران یاالزهرا هستش ....ولی هیچی ازش س  در نمیارم کسی هس کمکم کنه؟حتی همون کتابای مدرسرو بگه چجوری بخونم چجوزی موازی خونی کنم چجوری خلاصه نویسی کنم.‌‌خیلی برام مهمههه تروووووخدا ه کی ی کلمه هم بلده ازم دریغ نکنهههههخه ممنونم

امتحان عملی نداره این رشته؟

نمونه کار نمیخوان؟

کلاس کنکور ثبت نام کن با همونا بیا جلو که برسی بخونی البته چون دبیرستان هنرستان نبودی میگم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

عزیزم برای کنکور هنر همه کتابای دبیرستان بچه های اون رشته رو جمع کن از کتابای تست عمومی و تخصصی از غریبه و آشنا و واسطه کتابای مختلف تست و نکته برداری بگیر

همینکارو کن تمام کتابارو جمع کن و برنامه ریزی داشته باش کل روزهای هفته و ماه و سال رو برنامه ریزی کن بنویس و تقسیم بندی کن که طی چندروز چه کتابی رو باید بخونی ... هر یکساعت یه ربع استراحت کن یه چایی یه تلفن ... و دوباره به ساعت درس یه ربع استراحت ...یه کتابو بخون تموم کن برگرد نکته برداری کن خط به خط ... پاراگراف به پاراگراف ... از حفظ کن ... از خودت بپرس.. کتاب تست دسته دو از  تمام درسای تخصصی و عمومی رو جمع کن و تست بزن و غلط تستاتو بگیر اشتباهاتت رو دوباره بخون نقاط قوتت رو هم دوباره بخون و تقویت کن و بعد برو سراغ کتاب بعد و ... همینطور ادامه بده... اگر خوب پیش بری میتونی تا کنکور هرکتابی رو 3بار کامل کامل یعنی حفظ و نکته برداری و تست زنی رو 3 بار برلی هر کتاب انجام بدی و بعد دوماه آخر فقط تست هات رو بزن و کتاب نخون... صبحها زود بیدارشو و شبا زود بخواب

تلاش کن مزد تلاشتو بگیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.