2777
2789

دوست عزیز اگه ادم معتقدی هستی چهل شب قرآن بخون اگه معتقد نیستی سریعا برو پبش یه مشاور درحاله سقوطی خداکمکت کنه 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشین ها خاک تو سرت کنم چرا عاشق شدی مگه شوهرت واست کم گذاشته شماها چه مرگتونه اخه چی میخوایی از زن ...

تنوغ طلبی چیه من عاشق تیپ و قیافه نشدم تاپیکای قبلمو بخون 

خیانت تو کارم نیسسسسس فقط من نمیخامم جدا شم میخام از فکرش.بیام بیرون کمکم کنید

همین که الان شوهرداریو و به کس دیگه فک میکنی یه جپرایی خیانته ،فکرشو بکن اگه برعکس بود چی ؟چه حسی بهت دست میداد

منم یه دختری عاشق شوهرم شده البته عاشق پول وماشینش.زندگیم با وجود دوتا بچه رو هواست هنوز به روی شوهر ...

برو درخونش یه سری فحش کامل یه چک و جر تمام

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
دوست عزیز اگه ادم معتقدی هستی چهل شب قرآن بخون اگه معتقد نیستی سریعا برو پبش یه مشاور درحاله سقوطی خ ...

مشاور حتما میرم بخدا اعتقا. دارم ققط این اواخر از بس اذیت شدم گفتم خدا نیس از همونموقه یجوری شدم من اومدم اینجا گفتم کمکم کنید ممنونم از شما

هر وقت یادش میوفتی خودتو سرگرم کن یه دعایی چیزی بخون نمیدونم یه جوری خودتو سرگرم چیز دیگه کن

همسایس چون قردادمونم 10ماه مونده تگه میشد میرفتیم حتما بخدا من خودمم نمیخام این وضعو درکم کنید