2777
2789

چیشده

بی زحمت تایپیک اولم رو گزارش بدید باعنوان کادو ممنون میشم پاک بشه

بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز  من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اونم یه حرکتهایی میکنه که انقدر تو فکرش رفتی؟🤔🤔

بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز  من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه
خب تعریف کن برامون

این حرفو زدم که بدونی اگه شوهرت بفهمه چه حالی میشه به لحظه های خوشی که باشوهرت داری فکر کن و زندگیتو ...

اخه لحطه های خوش قبل عاشق شدنم تموم شدن میدونم الان میگین توجیه میکنم ولی ن بخدا هعیییییی چی بگم....

خودتو سرگرم کن هر وقت خواست فکر و ذهنت بره پیشش بیا نی نی سایت یا اصلا با دوستی اشنایی حرف بزن بزار حواست پرت باشه ک کم کم فراموشش کنی توکل کن بخدا .خدا کمکمت میکنه .

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

نمیتونم و نمیخوام هم درکت کنم هیچ زندگی مشترکی کامل نیست وهر زوجی مشکلات خاص خودشون رو دارن لطفا با توجیحاتی مثل همسرم سرده درکم نمیکنه ادم بدیه خودتون رو تبرئه نکنید انسانها باید به عهد خودشون وفادار باشند لطفا اگه عاشق شدی ونمیتونی بیخیال شی همسرت رو ترک کن و شرف یه مرد رو لگد نکن 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
همسایس چون قردادمونم 10ماه مونده تگه میشد میرفتیم حتما بخدا من خودمم نمیخام این وضعو درکم کنید

میدونم عزیزم خیلی سخته برات ولی چاره ایی نیست باید فراموش کنی پس هر راهی که هست امتحان کن تا جلوی این حس گرفته بشه چون شرایط سختی برات درست میشه و تاوان سنگینی میدی از لحاظ احساسی نزار جلوتر بری احتمالا همسرت روابط گرمی باهات نداره و نتونسته نیازهای زنانه تو رو از لحاظ روحی برطرف کنه و کشش به فرد دیگه پیدا کردی سعی کن تمام اون جیزایی که در اون اقا میبینی در همسر خودت پیدا کنی و تقویت کنی به شدت درکت میکنم ولی باید فراموش کنی

نمیتونم و نمیخوام هم درکت کنم هیچ زندگی مشترکی کامل نیست وهر زوجی مشکلات خاص خودشون رو دارن لطفا با ...

من توجیه نکردم کارمم اشتباهه مگه من گفتم کارم درسته؟؟؟؟من نفسم در میرفت واسه شوهرم تا 6.7ماه پیش قبل عاشق شدنم ک دیدم ن انگار اونقدرا هم من براش مهم نیستم جدا شدن ک ب این سادگی نیس نمیشه اگه میشد میرفتم

میدونم عزیزم خیلی سخته برات ولی چاره ایی نیست باید فراموش کنی پس هر راهی که هست امتحان کن تا جلوی ای ...

همسرم ادم خشکیه من بشددددت احساسی خدا فقط میتونه کمکم کنه