2789

من بودم نه 

کلا دوست ندارم زیر بلیط کسی باشم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام و شب خوش .

نه عزیزم اصلا قبول نکن .

غرور و مردانگی همسرت زیر سوال میره و شاید انگیزه کار و تلاش بیشتر ازشون گرفته بشه .

اما در کل توهین به مرد زندگیت هست

اینقدر قدیمی ام که دو تا کاربری های قبلمو فراموش کردم    

نمیخوام فعلا همسرم بفهمه نمیدونم باید قبول کنم یا نه در ضمن هزار نفر دارن ازپول پدرم بهره میبرند و پیشرفت میکنند یعنی این حق من نیست

عاشق ۲ تا دخترام هستم
به همسرت نگو. اگه پدرت ازین اخلاقا نداره که بعدا به روتون بیاره این مسئله رو ازش بگیر و پس انداز کن.

چی بگم تا دلت بخواد به بقیه کمک میکنه ولی موقع ما که میشه دلش نمیاد اینگار که حق بچه هاش نیست خودم هم مرددم

عاشق ۲ تا دخترام هستم

به پدرت بگو نیازی نداریم 

شوهرم میتونه زندگیمونو بگردونه 

ولی اگه میخوای یه حساب باز کن برام بریز حسابم واسه آیندم 

فعلا هم به همسرت نگو اگه خواستیم بگو که واسه خرج کردن نمیده میخواد واسه آیندم باشه 

اینطوری هم پدرت کمک کرده 

هم در آینده لازمت میشه شایدم زودتر ولی 

اینطور حساب نمیشه که خرج زندگیتو میده 

عزت شوهرتم زیر سوال نمیره 

اگر میخوای پولو بگیری و خرجش کنی 

مثلا مانتو 

کیف و کفش و هر چیزی باهاش بخری که خب همسرت میفهمه و جالب نیست.

اگه میخوای پس انداز کنی و بعدا براب خودت یه دستبند یا سرویس طلایی بگیری بگی بابا بهم کادو داده خوبه

هم پس انداز کردی هم حقیقتو گفتی

اینقدر قدیمی ام که دو تا کاربری های قبلمو فراموش کردم    
به پدرت بگو نیازی نداریم  شوهرم میتونه زندگیمونو بگردونه  ولی اگه میخوای یه حساب باز کن ...

بله قراره به حسابه خودم بریزه هم به این پول نیاز دارم هم حالم یجوری میشه احساس میکنم صدقه هست 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
اگر میخوای پولو بگیری و خرجش کنی  مثلا مانتو  کیف و کفش و هر چیزی باهاش بخری که خب همسرت ...

اصلا همسرم ازم نمیپرسه پول مانتو رو از کجا اوردی تمام حقوقش دسته خودمه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم