2777
2789
عنوان

گوشي همسرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 82 پست

کسی بخواد خلاف کنه راه مخفی کردنشم پیدا میکنه تو گوشی مثلا پیاما رو پاک‌کنه،  اسم طرف رو طوری ذخیره کنه که جلب توجه نکنه، واسه تلگرامش رمز بذاره،  چت با اون شخص رو رو حالت مخفی بذاره و... پس حساس نباشید😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همسره منم همینه رمزه گوشی بهم نمیده میگه من کاری نمیکنم خیانتی ازم سرنزده ونمیزنه حریم خصوصیمه دلم نمیخوادسرک بکشی همیشه هم سره این موضوع من ناراحت ودلخورم تاپیکای قبلمومیتونی بخونی چیاگفتیم بهم

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
چرا نباید حریم خصوصی داشته باشن؟ مگ ادم نیستیم ما؟ یوقتا دوسنداریم خب طرفمون همه حرفامونو خبر داشته ...

زنو شوهر از خصوصی ترین اندام همدیگه خبر دارن بعد شما گیر دادی به مکالمه های روزمره بین اشناها!

منظورمو بدبرداشت کردی عزیزم

مثه این میمونه ک تو ی خونه زندگی کنیم بعد شوهره رمز گاوصندوقو ب زنش نگه بعد حاضر بشه جون بچشو قسم بخوره ک خوشم نمیاد ب حریم خصوصیم واردشی،،مپه چی داره تو اون گوشی یه رمزه دیگه

زنا اصولا حساسن طرف ببینه زنش حساسه رمز گوشیو بگه بجایی برنمیخوره اون زنم انقدر شعور داره راهو بیراه نره توش سرک بکشه

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا
کرمم گرفته رمز گوشي قبليشو داشتم يواشکي نگاه ميکردم هيچي نبود

اینجوری ی حس بی اعتمادیی میندازی وسط زندگیت بیخیال من هیچی ندارم توگوشیم رمزشم همه میدونن ولی بدم میاد کسی دست بزنه خب من درددل میکنیم با دوستام خانوادم نمیخوام بدونه شوهرم دس بزنه میگم مگه ناموس نداری خودت😑

منم هیچوقت ب گوشیش دس نمیزنم رمزشم عوض کنه مهم نیس برام انقد فکرتو خراب نکن هرکسی احتیاج ب حریم خصوصی داره

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
داشتم رمز گوشي قبلي رو نگاهم ميکردم هيچي نبود اين جديده جيگر اثر انگشته

عزیزم یه بار که گوشیشو داد دستت حالا به هر بهانه ای یواشکی برو توی تنظیماتش اثر انگشت خودتم اضافه کن.اینجوری با اثر انگشت شماهم باز میشه خیالتم راحت میشه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
اینجوری ی حس بی اعتمادیی میندازی وسط زندگیت بیخیال من هیچی ندارم توگوشیم رمزشم همه میدونن ولی بدم می ...

اونم همينو ميگه اعتماد دارم بهش فقط ميترسم گفت حتي اگه هکم کني ناراحت نميشم از اين ناراحت ميشم که بعد اين سالها بهم اعتماد نداري 

اینکه حریم دارید به هم احترام میزارید  دوست داشتی یسره گوشیتو چک‌میکرد  کسی که خرابه ذات ...

ميدونم چشم پاکه يه سري يه منشي استخدام کرده بود سر يه هفته اخراجش کرد منم پاپي نشدم بعدا سر همين موضوع بحث مون شد تو دعوا گف دختره ميگفت همه جوره در اختيارتم ولي من تو داشتم انداختمش بيرون

این حریمخصوصی رو جمع کنین وقتی دونفر اونقدر به هم محرمن که لخت همو میبینن دیگه حریم مربم ندازیم به نظر من وقتی میبینیطرف مقابل از حرکتت ازردهمیشه و کاری نکنی این حریم رو واسه بهانه میاری

این حریمخصوصی رو جمع کنین وقتی دونفر اونقدر به هم محرمن که لخت همو میبینن دیگه حریم مربم ندازیم به ن ...

پيام زياد ميدن بهش يه سري يکيشو خوندم طرف چشماشو گفته بود خدا ببخشتم شريک ميشناختم