2777
2789
عنوان

گوشي همسرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 82 پست
زنو شوهر مگه حریم خصوصی دارن!اونم تا این حد!حریم خصوصی واسه زنوشوهر ک رابطشون اونهمه نزدیکه معنی ندا ...

چرا نباید حریم خصوصی داشته باشن؟ مگ ادم نیستیم ما؟ یوقتا دوسنداریم خب طرفمون همه حرفامونو خبر داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین منم هیچی ندارم توی گوشیم ولی دلم نمیخواد کسی گوشیمو ببینه البته الان مجردم ولی حتی همسرمم دوست ندارم ببینه چون بلاخره من یه چیزایی سرچ میکنم که دغدعه فکری منه و ممکنه برا کسی دیگه خنده دار باشه ولی برا من مهمه

دلم نمیخواد کسی خبر دار بشه ازشون یا من یه سری اسکرین شات دارم که دلم نمیخواد کسی ببینه اصلا هم چیز بدی نیست

البته من رمز گوشیمو به همسرم در آینده خواهم داد🙃

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
تازشم مشکلات زناشویی بقیه ب شوهر شما ربطی نداره ایشون مگ مشاوره؟ پ حتما تو گوشیش یه خبریه

فوق ليسانس حقوقه راست ميگه خيلي مشاوره ميگيرن ازش تو گوشي قبليش که رمزشو داشتم ديده بودم

منم هیچ مشکلی ندارممم ولی واقعن بدم میاد عشقم دست بزن ب گوشیممم حتی سر این موضوع دعوامونم شده ....و حتی یادم ی بار بهش گقتم گوشی چیز خصوصیههه با اینک هیچیم توش ندارممم باور کن هیجی ولی دوست ندارم دست خودمم نیستتتت اونم بهم شک داشتتت دعواهای بدی ام کردیم سر این موضوع ولی من خب رمزم گقتم خیالشم راحت شده ولی بهم شک کرد بود قبلننن 

بابا 6ساله هنوز رمزشو یاد نگرفتی خودتو بزن به بی خیالی یواشکی رمزشو یاد بگیر وقتایی که حمومه یه چک ک ...

داشتم رمز گوشي قبلي رو نگاهم ميکردم هيچي نبود اين جديده جيگر اثر انگشته