2777
2789
عنوان

گوشي همسرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 82 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من اینو فهمیدم مردا وقتی خیلی خوب میشن یه گندی دارن میزنن البته شوهر شما قسم خورده اگه بهش اعتماد دا ...

از اول خوب بود ميدونم خيلي دوسم داره نميخوام سر لج بندازمش

منم مث شمام اونم نمیده ولی اگه چیزی آزارم بده میاره نشونم میده

چن باري ديدم داره چت ميکنه ميفهمه نگاش ميکنم ميگه حرص نخور بيا نگاه کن 

گاهي تو رانندگي ميده ميگه به فلاني پيام بده اينو کن اونو کن

اونم همينو ميگه اعتماد دارم بهش فقط ميترسم گفت حتي اگه هکم کني ناراحت نميشم از اين ناراحت ميشم که بع ...

نکن عزیزم چرا میخوای یه تنش تو زندگیت باشه تو ک چندبارگشتی دیگه چی میخوای 

بعدم بعضی ادما بعد ی مدت میگن چرا اش نخورده و دهن سوخته باشم اون ک ب من شک داره تهمت میزنه من چرا کاری نکنم اینجوری میشه همه چی خراب میشه عزیزم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
نکن عزیزم چرا میخوای یه تنش تو زندگیت باشه تو ک چندبارگشتی دیگه چی میخوای  بعدم بعضی ادما بعد ...

ميگه من صبح تا شبم بيرونم به اميد اينکه شب بيام دو ساعت باهم باشيم چرا خرابش ميکني گوشيم مال تو خيالت راحت

زنو شوهر مگه حریم خصوصی دارن!اونم تا این حد!حریم خصوصی واسه زنوشوهر ک رابطشون اونهمه نزدیکه معنی ندا ...

ی سوال پیش اومد برام 

یعنی شماخواهرتون مادرتون دوستتون یا هرکس پیشتون درددل کنه راجب خودش زندگیش اجازه میدید همسرتون بخونه و زندگی طرفو بفهمه؟؟؟

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
ميگه من صبح تا شبم بيرونم به اميد اينکه شب بيام دو ساعت باهم باشيم چرا خرابش ميکني گوشيم مال تو خيال ...

بخدا داری اشتباه میکنی یکی از اقوام ما کلا چیزی ب اسم حریم خصوصی ندارن یعنی من وقتی ب یکیشون پیام میدم میدونم ب خانواده ۵ نفرشون پیام دادم😑😑بخاطرهمین جز اوقاتی ک سرسری میبینمشون ارتباط پیامس ندارم باهاشون😑ب زنه میزنگم مرده ج میده ب دخترش پیام میدم بعدا مادرش با خنده میگه هه هه من بودم ج ابتو دادم😑خب زشته دیگه

چن باري ديدم داره چت ميکنه ميفهمه نگاش ميکنم ميگه حرص نخور بيا نگاه کن  گاهي تو رانندگي ميده م ...

همسره من بیشترحرصم میده میگه ازهمه جاچشمت به منه حتی ازدورترین نقطه 

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری