2777
2789
عنوان

خانما سوال شرعی ++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 42 پست
منم ی چیزی بپرسم من غسل میکنم ولی درکش نمیکنم خب میریم حموم تمیز میشیم دیگه غسل واسه چیه

خب اون قدیم ندیما مردم خیلی تمیز و بهداشتی نبودن بنظر من غسل ی راهیه که فرد رو مجبور میکرده حتما حمام بره و تمام قسمتای بدنشو بشوره بدون اینکه جایی رو جا بندازه😁من خیلی خوشم میاد ازین دستور دین چون توجیه علمی هم داره کاملا

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون قدیم ندیما مردم خیلی تمیز و بهداشتی نبودن بنظر من غسل ی راهیه که فرد رو مجبور میکرده حتما حما ...

خب الان چی حتی این اروپایی ها کارشون تموم میشه خواستن یه دوش میگیرن خواستن از گردن به پایین اب میکشن وخلاص ........من ازوقتی پسرم بدنیا امده اصلا یکبارم درحالت جنابت بهش شیر ندادم ازبس غذاب وجدان میگیرم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خب الان چی حتی این اروپایی ها کارشون تموم میشه خواستن یه دوش میگیرن خواستن از گردن به پایین اب میکشن ...

خب دیگه دستور دین کلیه

وجودش اجبار میکنه که بدنتو بشوری اگه نبود ممکن بود پشت گوش بندازیم یا تمام بدنو نشوریم

اینکه شما حساسی دیگه مساله جداییه چون غسل اصلا چیز سختی نیست ی آبکشی سادس دو دیقه ای انجام میشه

دستورات دین رو الکی برای خودمون سخت میکنیم ما

🌷
من همیشه همینجوری غسل میکنم معلم دینیمون گفته بود همون اول غسل یبار نیت میکنم بعدش فقط صلوات میفرستم ...

ببخشید میشه بپرسم دقیقا چی میگین برای نیت غسل😐؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
منم همین سوال شمارو دارم  یه جا خوندم نمیدونم امام علی یا حضرت محمد گفته بودن مثلا میخوای دوبار ...

تعبدی هستش گلم، قرار نیست ما واسه هر چیزی دنبال دلیل بگردیم همین که خدا فرموده این کار و انجام بدیم برا انجام دادن کفایت میکنه

اگه خدا و قرآن رو قبول داشته باشین این چیزا زیاد براتون سوال نمیشه و دنبال دلیل دیگه ای نمیگردین 

مسأله غسل توی قرآنم مطرح شده

دین اسلام ساده و راحت گرفته منتهی شما چون وسواس دارین سختتونه و به گردن اسلام میندارین در صورتیکه به قول دوستمون اصلا هم سخت و وقتگیر نیست

پیشنهاد میکنم وسواستون رو که از طرف شيطانه برطرف کنید موفق باشید ان شاء الله 

تعبدی هستش گلم، قرار نیست ما واسه هر چیزی دنبال دلیل بگردیم همین که خدا فرموده این کار و انجام بدیم ...

😐یکسال بیشتره ک درگیر وسواسم بخاطر همین گاهی از رابطه فراری ام یکبار موفق میشم وسواس بزارم کنار دفعه دیگه همون اش وهمون کاسه

😐یکسال بیشتره ک درگیر وسواسم بخاطر همین گاهی از رابطه فراری ام یکبار موفق میشم وسواس بزارم کنار دفع ...

تنها راهش بی خیالی هست گلم وسواس خیلی بده روح و درگیر میکنه و عذاب میده اگه نمیتونین به تنهایی کنار بزارین حتما پیش مشاور برین

تنها راهش بی خیالی هست گلم وسواس خیلی بده روح و درگیر میکنه و عذاب میده اگه نمیتونین به تنهایی کنار ...

دسترسی به مشاور ایرانی و مذهبی ندارم گلم ،،،،مشاور انلاین میشناسی؟چون واقعا اذیتم

یعنی نیت غسل مثلا حیض میکنی و دیگه تا غسل تموم شه صلوات میفرستی؟

صلوات بگی یا نه مهم نیست من همینجور از روی عادت میگم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ببخشید میشه بپرسم دقیقا چی میگین برای نیت غسل😐؟؟

مثلا میگم، غسل حیض میکنم واجب قربت الی الله چون جز غسل های واجبه ولی غسل مافی ذمه هم میگیرم ولی دیگه واجب رو نمیگم چون مستحبه فقط میگم غسل ما فی ذمه میگیرم قربت الی الله

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶