2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست
چه سخنرانیایی گوش میدین

همه چیز،بیشتر سخنرانی های آقای پناهیان،آقای میرباقری،اقای فاطمی نیا و درس خارج کلام.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلتو با خدا صاف کن. با خدا حرف بزن. من با امام زمان خیلی حرف میزنم. حس میکنم میشنوه. به سخنرانیای حاج آقای عالی گوش کن خیلی صحبتاشون دلنشینه. نمازت هم سعی کن همیشه اول وقت بخونی تا عادت کنی. نماز جماعت هم خیلی به آدم آرامش میده. 

عزیزم دلتو با خدا صاف کن. با خدا حرف بزن. من با امام زمان خیلی حرف میزنم. حس میکنم میشنوه. به سخنران ...

مسئاله اینجاست که میدونم باید چیکار کنم اما کلا زورم به تنبلیم نمیرسه 

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .
مسئاله اینجاست که میدونم باید چیکار کنم اما کلا زورم به تنبلیم نمیرسه 

دوست من تنبلی باعث تباه شدن دنیا و آخرته.حیف عمرمون نیست که بیهوده از دست بره؟قیامت یوم الحسرت هست.

روایت داریم که کوچکی و بزرگی گناه نکنید،به عظمت خدایی که در مقابلش گناه میکنید بنگرید.چطور جلوی یک مدیر ید یک فرد محترم بعضی مسائل رو رعایت میکنید،آیا خدا که خالق شماست و این همه نعمت داده،ارزش عبادت نداره؟

گناه اراده رو ضعیف میکنه،اما باید از یکجا شروع کرد.تصمیم قاطع بگیرید برای انجام تکالیف شرعی و ترک گناه.در کنارش توسل هم بردارید و به طریقی خودتون رو مجبور کنید که اعمال عبادی رو انجام بدید.

دوست داشتید بیشتر صحبت کنیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
شما نماز رو با احکام کامل انجام میدین، من حتی گاهی به درست گرفتن وضومم شک میکنم، غسل هم، اصلا خسته ش ...

مگه غسل و وضوی صحیح رو نمیدونید؟

چرا میدونم ولی شک میکنم آب به همه جا رسید درست مسح کشیدم درست بود یا نه 

همه اش وسوسه شیطانه‌.نباید اعتنا کنید.بنارو بزارید بر درستی.

به این طریق داره شما رو از خدا دور میکنه.اجازه ندید مغلوب بشید.

دوست من تنبلی باعث تباه شدن دنیا و آخرته.حیف عمرمون نیست که بیهوده از دست بره؟قیامت یوم الحسرت هست. ...

توسل بردارم یعنی چی؟

شدم آدمی که میدونه درست و غلط یعنی چی اما عالم بی عمله 

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .