2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست
توسل بردارم یعنی چی؟ شدم آدمی که میدونه درست و غلط یعنی چی اما عالم بی عمله 

امان از تنبلی....

توسل بردارید به حضرت زهرا.مثلا هر روز یک حدیث کسا هدیه به بانو بخونید تا کمکتون کنند.با خدا عهد ببندید که بنده خوبی بشید،در عوض خدا جبران میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از تنبلی.... توسل بردارید به حضرت زهرا.مثلا هر روز یک حدیث کسا هدیه به بانو بخونید تا کمکتون ک ...

کسی که نمازش مشکل داره اصلا دعاش اثر داره،اصلا میتونه مثلا چله برداره، چون نمازمو درست نمیخونم احساس میکنم بدون اون، هیچ دعا و سوره و حدیثی اثر ندازه

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .
کسی که نمازش مشکل داره اصلا دعاش اثر داره،اصلا میتونه مثلا چله برداره، چون نمازمو درست نمیخونم احساس ...

بله میتونید.میگم که همه اش وسوسه شیطانه.هر دو رو درکنار هم انجام بدید.هم نماز و هم چله.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چشم سعیم رو میکنم انشاالله که درست بشه، دعام کنید

امیدوارم که موفق باشید.محتاجم به دعا.

چند تا چله با هم نمیشه واقعا؟؟؟؟ نمیتونم نصفه ولش کنم که

نشنیدم تا حالا که نشه‌.

سلام، چقد خوب شد تاپیکتون رو دیدم،خدا خیرتون بده  میشه کمکم کنید استارتر عزیز

سلام عزیزم یه تاپیک برا نماز زده بودن یاد تو افتادم میخاستم تگت کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه