2777
2789
مسخرس  نهم به دهم رو میگی دیگ

خواهرم واس هدایت تحصیلی داره تحقیق میکنه میخواستم منم کمکش کنم بش میگم بیا ریاضی چون من ریاضی ام   کنکورش اب خوردنه متقاضیاش کمن زودتر قبول میشی میگه دارم تحقیق میکنم هنوز به نتیجه نرسیدم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با توجه به نمره هات ، معدلت و آزمون هدایت تحصیلی که انجام دادی یه فرم از طرف اداره میاد که میگه مجاز هستی کدوم رشته رو انتخاب کنی

هر رشته هم درسای مهمی داره که نمره هاش رو بررسی میکنن اگه خوب بود میتونی بری اون رشته ولی اگه قبول نشده باشی حتی یکی از درسارو نمیزارن بری اون رشته

مثلا اگه بخوای بری انسانی ولی ادبیاتت نمرش کم باشه اجازه نداری، یا بخوای بری تجربی ریاضی و علومت افتاده باشی نمیزارن

بخاطر همین نمره های کلاس نهم خیلی مهمن

دیگه یه فرم میاد میگه مثلا تجربی و ریاضی رو آوردی

تو یکیشو انتخاب میکنی، مدارک مربوطه رو به اضافه فرم هدایت تحصیلی میبری مدرسه جدید ثبت نام میشی 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
عزیزم با توجه به نمره هات ، معدلت و آزمون هدایت تحصیلی که انجام دادی یه فرم از طرف اداره میاد که میگ ...

بعد مثلا اگه رشته ایی اولویت اخر باشه میتونه انتخاش کنه یا حتما اول باشه باید.

خواهرم واس هدایت تحصیلی داره تحقیق میکنه میخواستم منم کمکش کنم بش میگم بیا ریاضی چون من ریاضی ام &nb ...

اره واقعا 

من خودم رفتم تجربی 

متقاصیاش ک ۷۰۰ هزار تفر رقابت خیلی بالا و رشته های خوبم رتبه زیر ۲ هزار میخاد 

بره ریاضی بنظر منم 

ولی مهم ترین مهم ترین اصل فقط علاقس

ببین راحتت کنم اصلا برا ثبت نام کار ب هدایت تحصیلی ندارن زیاد مسخره بازی و یه سناریو ...

اخرش ۹۰ نفر تجربین ۲ نفر ریاضی ۵ نفر انسانی

ببین راحتت کنم اصلا برا ثبت نام کار ب هدایت تحصیلی ندارن زیاد مسخره بازی و یه سناریو ... اخرش ۹۰ نف ...

من که با دعوا و کتک کاری رفتم ریاضی با خونوادم با معلما

دیگه خودش اولویت بندی میکنه 

همه اولویتا تک به تک بررسی میشن مهم اینه نمره کافی رو برا رشته ی مد نظرش آورده باشه یا نه 

با توجه به اینا یه فرم میدن توش نوشته مثلا رشته تجربی و انسانی رو آوردی حالا ممکنه اینا اولویت اولش بوده باشن یا آخرش

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
اره واقعا  من خودم رفتم تجربی  متقاصیاش ک ۷۰۰ هزار تفر رقابت خیلی بالا و رشته های خوبم ر ...

پشیمون نیستی رفتی تجربی.... 

اکثر دوستام رفتن تجربی الان اینقدر پشیمونن

پشیمون نیستی رفتی تجربی....  اکثر دوستام رفتن تجربی الان اینقدر پشیمونن

اصلا و ابدا پشیمون نیسم 

عشق میکنم با رشتم 

با تجربی زندگی میکنم کیف دنیارو میکنم 

چون علاقمه و دیوونه زیست و شیمیم 

هیچی رو قد تجربی دوس ندارم 

برام شکنجه میمونه خوندن بقیه رشته ها 

واا ... جا برا ریاضی ک خ زیاده راحت قبول میکنن هرجا میری انقدر کمن  شاید نمره هات خ پایین بود ...

نه بابا ریاضی هفتمم 15 بود هشتم 13 نهم 18 دیگه جمعشون کن ببین چقدر میشن    

اصلا و ابدا پشیمون نیسم  عشق میکنم با رشتم  با تجربی زندگی میکنم کیف دنیارو میکنم  ...

تاحالا ندیدم کسی اینجوری از رشتش تعریف کنه واقعا بهت تبریک میگم بااین اعتماد بهنفست   منم عاشق رشتمم