2777
2789
تاحالا ندیدم کسی اینجوری از رشتش تعریف کنه واقعا بهت تبریک میگم بااین اعتماد بهنفست     من ...

مرسی عزیییزم 

هیچی مهم تر از علاقه نیس

وقتی با علاقه کار کنی با علاقه درس بخونی مسیر برات دلنشین و دلچسب میشه و هر روز ذوق میکنی بابت خوندنش...

موفق باشی ♡

مرسی عزیییزم  هیچی مهم تر از علاقه نیس وقتی با علاقه کار کنی با علاقه درس بخونی مسیر برات ...

فداتشم عزیزم    امیدوارم نتیجه های خوبی از رشتت ببینی وهمینطور موفقیت های بیشتر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین راحتت کنم اصلا برا ثبت نام کار ب هدایت تحصیلی ندارن زیاد مسخره بازی و یه سناریو ... اخرش ۹۰ نف ...

یعنی هدایت تحصیلی زیاد مهم نیس? 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
عزیزم با توجه به نمره هات ، معدلت و آزمون هدایت تحصیلی که انجام دادی یه فرم از طرف اداره میاد که میگ ...

سلام خوبین !؟ عزیزم من دوباره میخوام ادامه تحصیل بدم مدرسه بزرگسالان ازم فرم هدایت تحصیلی میخواد چجوری پیداش کنم !؟ از کجا گیر بیارم !؟ وقتمم خیلی کمه

2790
2778
2791
2779
2792