2777
2789
عنوان

کوچک کردن شکم بعد از زایمان طبیعی

179 بازدید | 6 پست

سلام عشقولیا

۱ماه و نیمه از زایمانم میگذره. توی بارداریم ۲۱ کیلو وزن اضافه کردم.تا الان ۱۰ کیلو کم کردم اما حداقل میخوام ۶ کیلو دیگم کم کنم. قبل بارداریم ۴۷ کیلو بودم.‌اصلا شکم نداشتم الان شکمم شله و خیلی بدم میاد. راهکاری دارید بگید ممنون. ورزشی هم اگه بلدید بی زحمت بگین. و اینکه میخوام رونم و هم ی مقدار کوچیک و سفت کنم. برای اونم راهکار اگه کسی میدونه بگید. و اینکه گن رو تا چ مدت و چندساعت درروز باید ببندم؟؟ 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤

من حلقه میزدم هنوز رحم ات هم جمع نشده دختر خوب فعلا تا شش ماهگی خیلی بهتر میشی اما تا دوسالگی خوب میشه شکمت البته اگه وزنت برگرده به سابق

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
من حلقه میزدم هنوز رحم ات هم جمع نشده دختر خوب فعلا تا شش ماهگی خیلی بهتر میشی اما تا دوسالگی خوب می ...

میدونم خیلی زود انتظار دارم ک ب وزن قبل بارداریم برگردم. اما خیلی ادم حساسیم و بدنم برام مهمه و بیشتر از اون شوهرمم خیلی ادمه حساسیه و همش میگه زودتر ب هیکل قبلت برگرد . میخوام ببینم راهکاری نیست ک زودتر شکمم صاف شه. همش میترسم همینجوری بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خیلی زود انتظار دارم ک ب وزن قبل بارداریم برگردم. اما خیلی ادم حساسیم و بدنم برام مهمه و بیشت ...

پیاده روی برو برای وزن کم کردن 

نگران نباش شکمت صاف میشه 

پر خوری هم نکن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
میدونم خیلی زود انتظار دارم ک ب وزن قبل بارداریم برگردم. اما خیلی ادم حساسیم و بدنم برام مهمه و بیشت ...

بعد نه ماه تازه شبیه قبلت میشی

همیشه سوتین ببند که سینت افتاده نشه، شکمت رو گن ببند روغن بزن اگه لاغر بشی حتما بر میگردی

خدایا خودت کمکم کن 
بعد نه ماه تازه شبیه قبلت میشی همیشه سوتین ببند که سینت افتاده نشه، شکمت رو گن ببند روغن بزن اگه لا ...

ممنون از راهنماییت❤