2777
2789
عنوان

خوردن آش رشته در بارداری

8204 بازدید | 23 پست

سلام خانوما،میگن نخود،لوبیا،جعفری،گشنیز،خوب نیست ولی من چند بشقاب آش رشته نذری خوردم نگران شدم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

چه استرسا میدید به بچه😑😑😑

عیبی نداره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا کی گفته

هم تو نت درباره جعفری و گشنیز نوشته هم کتاب ریحانه نوشته نخود لوبیا مضره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
عزیزم اش رشته بد نیست ولی خودمونیما....زیاد نخوردی؟؟

از دیروز تا حالا دیگه آخه خوشمزه ست  

من مرتب میخورم  بدون آش رشته مگه میشه  همش مفیده  نوش جان

مرسی گلم،نوش جان

ریحانه بهشتی

اگه بخای ب این کتابا اعتماد کنی و هیچی نخوری ک ی بچه ضعیف بدنیا میاری هرچی دیدی بخور بجز زعفرون.

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
هم تو نت درباره جعفری و گشنیز نوشته هم کتاب ریحانه نوشته نخود لوبیا مضره

اون مقدار جعفری که واسه سقط لازمه اندازه یه وانت بخوری شاید سقط شه!

بعدم نخود لوبیا و حبوبات اتفاقا خیلی تو بارداری خوبه و خیلیا میگن ماههای آخر واسه وزن جنین عالیه کجاش مضره؟!

حالا نگرانی هیچی نخور نه حبوبات نه سبزی ....