موهام لخت بود دوساله رنگ نكردمش اصلا ولى چند وقته خود به خود خشك شده و فر شده موهام جورى كه شونه كردنش سخت شده
اسيب ديده ايا؟چيكار كنم نرم بشه
چه ماسكى و شامپويي استفاده كنم
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
من بعد از حموم سرم میزنم هم نرم میشه هم راحت شونه میشه دوست عزیزم دوساعت قبل حموم روغن زیتون بزن&nb ...
روغن تراپى رو شنيده بودم كه خوبه
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
کمی کوتاه کن یک ساعت قبل از حمام مخلوط زرده تخم مرغ و روغن زیتون بزن شامپوی فاقد سولفا ...
مرسي عزيزم از راهنماييت