2777
2789
عنوان

مُردم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
مامانم یه همچین درد هایی که گفتی داشت بعدش مشخص شد به خاطر دیسک کمر بود

من هنوز سنی ندارم اخه ☹☹😥😥😥😥😥😥

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو روز کارشنگین انجام ندادی مثلا خونه تکونی فرش شستن واینا، چون من بعد خونه تکونی شباوقت هواب بدن در ...

اصلاااا هرچی فکر میکنم میبینم هیییچ کاری نکردم یا مثلا زیاد راه رفته باشم اصلا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من هنوز سنی ندارم اخه ☹☹😥😥😥😥😥😥

منم تو سن ٢٥ سالگى ديسك كمر گرفتم همين دردارو داشتم و الانم گاهى دارم فقط ميدونم نبايد زياد سرپا وايسم يا سنگين بلند كنم يا چيزيو مثل يخچال يا كمد از بغل هول بدم چون دردامو بيشتر ميكنه

يكم فكر كن چيكار ميكنى تو طول روز كه اين حالتت رو بيشتر ميكنه 

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
علائمی که میگی علائم سیاتیک به دکتر حتما مراجعه کن

سیاتیک چیه عزیزم خطرناکه؟؟؟؟

منم تو سن ٢٥ سالگى ديسك كمر گرفتم همين دردارو داشتم و الانم گاهى دارم فقط ميدونم نبايد زياد سرپا واي ...

من فقط دیروز تردمیل رفتم گفتم شاید بخاطر اونه ولی دیدم نه از دو روز قبلشم درد داشتم 

سیاتیک چیه عزیزم خطرناکه؟؟؟؟

عصب سیاتیک از پشت(کمر) شروع میشه تا پاها

شما باید مراجعه کنی به دکتر

بعضی وقتا خود به خود خوب میشه اما خیلی وقتا هم نه باید دارو مصرف کنی و ورزش کنی البته زیر نظر دکتر

حتما دکتر برو

بچه ها یه سوال من تاحالا هیچوقت برای چکاب نرفتم دوستانی که رفتن بهم بگن چجوری وازکجا شرو کنم برم مثل ...

برو دکتر زنان بگو میخوام چکاپ کنم و سونوگرافی رحم و تخمدان میخوام که کیست نداشته باشم یا پلی کیستیک نباشم

بعدم برو پیش دکتر عمومی بگو تیرویید اهن و کلسیوم و ویتامین دی 3 رو برات ازمایش خون بنویسه این چنتا مهمه بقیش رو بذار به عهده خودش اگر چیز مهمی بود بنویسه

اگر اضافه وزن داری یا دهانت بو میده یا خیلی چرب میخوری هم یکبار سونوگرافی کبد بکن که چرب نباشه چون علایم نداره

اگر سوزش ادرار هم داری بگو کشت ادرار هم بنویسه ببینی چه خبره اگر نه واجب نیست

سالی یکبار هم برو دندونپزشکی که اگر خرابی دندون داری تا کل دندون از بین نرفته و هزینش زیاد نشده و عصب کشی نمیخواد برات پر کنه.

دندون عقل نهفته داری جراحی کن یا بکش

اگر دندونات جرم داره بگو جرم گیری کنن

حواست باشه خواستن عکس دندون بندازن بگو محافظ تیرویید برات بذارن

دندونپزشک هم ترجیحا پیش متخصص ترمیمی برو نه دندونپزشک عمومی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
هیشکی چکاب نرفته راهنماییم کنه

حواست به واکسن هایی که زدی هم باشه اگر 10 ساله ازشون گذشته بگو تمدید کنن

دیفتری کزاز

ام ام آر

هپاتیت ب

میتونی خودت واکسن اچ پی وی که مال زگیل تناسلی هست رو هم درخواست بدی و بزنی

به مادرت هم بگو اگر به سن یائسگی رسیده تست پاپ اسمیر و سنجش تراکم استخوان رو انجام بده و یکبار هم ماموگرافی ببرش.

مادر رو هم ازمایش قند و چربی ببر و فشار خونش رو هم کنترل کن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد