2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره والا همینوبگو الان قهریم دق میکنمممم

چقدم بده اینجوری

حالا من قهر باشم شوهرم عین خیالش نیست 😶

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.

شوهرت معتاد بوده،بعد رفته خونه مجردى گرفته،بعد كه رفتى خونه اش ببينيش كتكت زده و تحقيرت كرده،حالا ميگى عاشقشم!!!!

عزيز دلم،خواهر گلم،شوهرت كه هيچ.تكليفش معلومه.ولى شما بشدت به كمك تخصصى نياز دارى.حتما خودت و به يه دكتر روانشناس نشون بده

شوهرت هم عاشقته؟؟بااین چیزایی که گفتی بعیدمیدونم

اره سکندری با عشق میزنه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
عینه شوهرمن اصلاخیالش نیس ک قهریم ولی من فقط گریه میکنم 😭😭😭

منم زیاد گریه میکنم 😁

اون راحت میگیره میخوابه، وقتایی هم که نیاد منت کشی یعی میکنم زیاد ناز نکنم چون میدونم ناز کشیدنشم زود تموم میشه

عقده ای شدم. دلم میخواد هی بیاد سمتم از دلم بخواد در بیاره هی من ناز کنم هی اون اصرار کنه.... 🙄😂

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.

عزیزم این عشق نیست اسمش سیریش بودنه وقتی گفته میخاد یه مدت تنها باشه خب بابا ولش کن دیگه بزار یه مدت تنها باشه خودشو پیدا کنه شماهم همینطور خودتو پیدا کن اینجوری که شما رفتار میکنی عزت نفس خودتو خورد میکنی اتفاقا حالا که اینطوری گفته بزار یه مدت مثلا شده ۶ ماه شما هیچ ارتباطی باهاش برقرار نکن بزار اگه خواست خودش بیاد جلو بعد از ۶ ماه تازه معلوم میشه که واقعا عشق بینتون واقعیه یا نه

اره والا همینوبگو الان قهریم دق میکنمممم

شوهر منم کولرو روشن کرده رفته تو هال خوابیده دریچه ی کولر اتاقو بسته مثلا من سرما نخورم نمیشه برم پیشش اونم اتاق نمیاد گرمش میشه

دلم تنگ شده 

عجب آدمایی هستیم😯

[QUOTE=104990611]گریه کن واسه چشمات خوبه،والا[/QUOTE  یاخداناچیزی میشه گریم میگیره شوهرمم عادت ...

بدیش اینه عادی میشه براشون. منم اوایل اینجوری بودم. الانم فقط با گریه تخلیه میشم ولی جلوش دیگه گریه نمیکنم