2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کردم  تنها گذاشتمش امروز دیدم عجیب رفتار میکنه اصرار کردم رفتم دیدمش

فقط بهش فکر نکن ک انقداذیت نشی تابیشترفکر کنی حساس ترمیشی رو کارا ورفتارش فکرکن زفته مسافرت فکرکن رفته کمپ کاری ب کارش نداشته باش هروقت دیدیش بگو فقط بهم بگو چندروز وقت میخوای .درکت میکنم چقد نگرانشی ی ثانیه هم نمیتونی بهش فکرنکنی ولی اینو بدون تاحساسیت بیشتربهش نشون بدی بیشترازت دورمیشه این قانون طبیعیه مرداست کلا دنبال کسین ک ب دستش بیارن لذت میبرن ازین کار ک کمتر محلش بزاری 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

استارتر شما چطوری روتون می شه روی تمایل به حقارت اسم عشق بذارید. بی پرده عرض می کنم شما عاشق نیستید بیمارید

شبخیر

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!