2777
2789
عنوان

خونوادم بزور میفرستنم دانشگاه

276 بازدید | 27 پست

من رشتم تجربیه درسم خیلی خوب بود تو معتبرترین مدرسه فارغ التحصیل شدم امسال سال دومی بود که کنکور دادم و نتیجه دلخواهم نیود یعنی قبول نشدم تو این یه سالی که پشت کنکور مووندم دچار وسواس شدید شدم ومشکلات روانی پیدا کردم

علاقمم به رشته های پیرا هست میخام بازبمونم پشت کنکور اما خانوادم نمیزارن میگن برو ازاد بدون کنکور که حالت انقد بد خب نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اشکالی داره یه ترم برو حالت بهتر که شد از بهمن ماه شروع کن بخون بخاطر روحیه ات میگن عزیزم انقدر س ...

اخه چه رشته ای برم من فقط علاقم به رشته های مربوط به پزشکیست الان چطور برم چه رشته ای برم

اخه چه رشته ای برم من فقط علاقم به رشته های مربوط به پزشکیست الان چطور برم چه رشته ای برم

عزیزم هر رشته ای یه رشته اسون و سبک بردار برو بخون باور کن روحیه ات خیلی عوض میشه چیزی هم از دس نمیدی 

ببین  آدم تا وقتی دانش آموزه دنیاش محدوده کنکورو ک خراب میکنه انگار همه چی ب آخر رسیده ولی این ته همه چی نیستا اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارین برو آزاد اونجا ک بری انقد خوش میگذره سرت گرم درسات میشه ک نمیای فکروخیال کنی ک روانت بهم بریزه اونجام ک رفتی نباید همش فک کنی ک ایکاش میموندم میخوندم یا من از اینایی ک اینجان سرترم چون  بهترین مدرسه درس خونده بودم درسم خوب بود اینارو باید بذاری کنار تجربه بهم ثابت کرده هرجا ک بی ادعا وارد شدم بهترین نتیجه هارو گرفتم 

البته اینم بگما اگه قلبن علاقه ب رشته ای ک میگن برو بخون داری بروها 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.