من رشتم تجربیه درسم خیلی خوب بود تو معتبرترین مدرسه فارغ التحصیل شدم امسال سال دومی بود که کنکور دادم و نتیجه دلخواهم نیود یعنی قبول نشدم تو این یه سالی که پشت کنکور مووندم دچار وسواس شدید شدم ومشکلات روانی پیدا کردم
علاقمم به رشته های پیرا هست میخام بازبمونم پشت کنکور اما خانوادم نمیزارن میگن برو ازاد بدون کنکور که حالت انقد بد خب نشه
ببین اشتباه منو تکرار نکن . اگه حالت بده حتما برو دانشگاه یک ترم رو برو که حالت بهتر بشه و عوض بشه بعدش مرخصی بگیر برای کنکور بخون . که اگه بعدش قبول شدی باید انصراف بدی و جریمه بدی. و اگه قبول نشدی هم که دانشگاه رو ادامه میدی .
آره میتونی بخونی و پشت بمونی ولی مرتب پیش روانشناس برو. واقعا روی کنکوری ها خیلی فشاره. با خانوادت بشین حرف بزن بگو واقعا برام خیلی مهمه. بگو سعی میکنم شاد باشم.
ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران. مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من پیرا ها رو نزدم فقط دندون و پزشکی و فیزیولوژی و بینایی و دبیری.مصاحبه ی دبیری هم رفتم ولی مردود شدم بقیه ی رشته ها رو هم نیاوردم.منم سال دوم بود ولی اصلا عین خیالم نیست و خدارو شکر پدرو مادرم مثل کوه پشتمن. شما هم بگو اکثرا پشت کنکور میمونن و سعی کن متقاعدشون کنی.
میشه برا حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین؟تنها راه اروم شدنمه.مرسی از همتون